Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zomerpeeling actie!

HomeZomerpeeling actie!

Nu tijdelijk voor € 95,- !

De zomerperiode is begonnen en hoe heerlijk is het om de zonnestralen op je huid te voelen… Je huid heeft alleen meer te verduren dan je denkt in deze tijd. Denk bijvoorbeeld aan de zon, het chloor in het zwembad en het zoute water uit de zee. Daarnaast kan je door de warmte meer gaan zweten en dit kan samen met vuil en resten zonnebrandcrème achterblijven op je huid. Ook kan de droge lucht van de airconditioning je huid uitdrogen. Daarom is het belangrijk om je huid goed te verzorgen in de zomerperiode. Om die extra verzorging te geven, is de Easy Droxy peeling heel geschikt.

Wat is de Easy Droxy peeling

Easy Droxy peeling is een oppervlakkige fruitzuurpeeling die alleen de bovenste huidlaag (de epidermis) bereikt waardoor er een lichte vervelling ontstaat. Deze milde peeling zorgt voor celvernieuwing van de huid waarbij collageen en elastine aangemaakt wordt. Je huid wordt gladder, strakker en stralender!

Is jouw huid geschikt om de Easy Droxy peeling te ondergaan?

De milde peeling is voor elk huidtype geschikt. Zeker als je huid een opfrisser nodig heeft tijdens de zomerperiode dan is de Easy Droxy peeling een goede keuze. Naast het opfrissen van je vale huid pakt het ook fijne lijntjes, vroegtijdige huidveroudering en zonschade aan. De peeling kan ook ingezet worden bij een acne gevoelige huid.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De huidtherapeut reinigt je huid en brengt de Easy Droxy peeling met een kwast aan in maximaal twee lagen. Wanneer de eerste laag al roodheid laat zien, kan de behandeling beperkt worden tot één laag. De peeling lost vervolgens langzaam op. Tijdens dit proces voelt de huid warm en branderig aan, dit neemt langzaam af tot de peeling is uitgewerkt.

Wat gebeurt er met je huid na de behandeling?

Na de behandeling is je huid rood en deze roodheid kan enkele uren tot dagen aanhouden. De eerste dagen na de Easy Droxy peeling voelt de huid strak aan. Na enkele dagen kan de huid licht gaan schilferen.

Wat kan de huidtherapeut nog meer voor je betekenen?

Ons advies is dat je je huid altijd goed moet beschermen tegen zonlicht, maar na een peeling is dit extra belangrijk. Ondanks dat de Easy Droxy peeling een milde peeling is, is smeren met de juiste zonbescherming belangrijk. De huidtherapeut bekijkt je huid en geeft je een passend advies voor verzorgingsproducten en zonbescherming.

Wil jij een stralende huid in de zomer? Plan een afspraak in bij Qyoutis Huidtherapie op een van onze locaties in Alkmaar, Amsterdam of Heerhugowaard. De Easy Droxy peeling is nu tijdelijk 95 ,-!

Deel deze post