Zoek
Sluit dit zoekvak.

Team injectables

HomeTeam QyoutisTeam injectables

Een rimpeltje hier en daar moet best kunnen. Vaak maakt dat wie je bent. Onze artsen willen je de uitstraling geven die bij jou past, conform je leeftijd.

Het beste resultaat wordt bereikt wanneer er een juiste analyse van de anatomie en structuur van het gezicht is gemaakt. Jarenlange ervaring hierin zorgt ervoor dat de dermatologen van Qyoutis weten hoe ze je gezicht tot zijn recht kunnen laten komen.

Naast de hoogste kwaliteit van medische zorg vinden wij het heel belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je besluit om een cosmetische behandeling te ondergaan. Daarom biedt Centrum Oosterwal altijd eerst een gratis consult aan. Geheel vrijblijvend kan één van onze specialisten je vertellen wat de mogelijkheden, risico’s en verwachtingen zijn van jouw specifieke wensen.

De behandelingen worden uitgevoerd door dr. Elian Brenninkmeijer. Haar technieken zijn volgens Medische Codes (MD codes), waarbij gekeken wordt naar de oorzaak van het probleem en niet direct naar het gevolg. Ieder gezicht en elke huid is uniek. Daarom ligt er geen standaard behandelplan klaar. Maar door samen goed te kijken naar het probleem, de juiste begeleiding en behandeling werkt dr. Elian Brenninkmeijer naar een optimaal en natuurlijk resultaat.