Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Team plastische chirurgie

HomeTeam QyoutisTeam plastische chirurgie

Qyoutis is de kliniek in Alkmaar en omstreken voor een cosmetische ingreep. Je komt uitsluitend onder behandeling bij gerenommeerde plastisch chirurgen met jarenlange ervaring die veiligheid voorop hebben staan. Dit zorgt ervoor dat er geen concessies worden gedaan aan de kwaliteit.


Alle cosmetische ingrepen vinden in gecertificeerde operatiekamers plaats in dagbehandeling. Zo kun je dezelfde dag nog naar huis en herstellen in je vertrouwde omgeving. Naast de hoogste kwaliteit van medische zorg vinden wij het heel belangrijk dat jij als cliënt goed geïnformeerd bent voordat je besluit om een behandeling te ondergaan. Daarom biedt Qyoutis altijd eerst een gratis consult aan. Geheel vrijblijvend kan één van onze chirurgen je vertellen wat de mogelijkheden, risico’s en verwachtingen zijn van je specifieke wensen.


De ingrepen worden uitgevoerd door onze plastisch chirurgen dr. Frederik van Oosterom, Rens Huisinga, Jorien Werkman en Willemijn ten Doeschate. Zij zijn allen ook werkzaam bij Noordwest Ziekenhuisgroep.