Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Team huidtherapie

HomeTeam QyoutisTeam huidtherapie

Qyoutis is in Alkmaar, Amsterdam en Heerhugowaard de juiste plek voor huidtherapie. Bij Qyoutis huidtherapie werken uitsluitend gecertificeerde en ervaren laser- en huidtherapeuten.

De drie locaties zijn gevestigd in Centrum Oosterwal en Huid Medisch Centrum. Klinieken voor de behandeling van huidziekten en spataderen. Wij vinden het heel belangrijk dat jij als cliënt goed geïnformeerd bent voordat je besluit om een behandeling te ondergaan. Daarom biedt Qyoutis altijd eerst een gratis consult aan. Geheel vrijblijvend kan één van onze huidtherapeuten je vertellen wat de mogelijkheden, risico’s, kosten en verwachtingen zijn van je specifieke wensen.

De behandelingen worden uitgevoerd door onze huidtherapeuten Jenna Braas, Tessa Dekker, Suze Gutter, Nike Ramaker, Nancy Schipper, Tessa Waterkott, Daphne van der Meer, Marrit Siegersma en Mirjam Weites.

Alle Qyoutis huidtherapeuten volgen geregeld nascholing, om de kennis “up to date” te houden en te voldoen aan de eisen van het kwaliteitsregister paramedici.