Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Personal trainer’ voor je huid

Home'Personal trainer' voor je huid

Ik ben Noa en sinds kort werkzaam bij Qyoutis in Amsterdam en Badhoevedorp als huidtherapeut. Daarnaast ga ik binnenkort verhuizen van Amsterdam naar Haarlem samen met mijn vriend.
Ik ben gefascineerd door de huid en zijn gedragspatroon en probeer patiënten te helpen in hun zoektocht naar een gezonde huid. Dit doen we samen door te kijken naar leefstijl, thuisproducten en de best passende behandeling(en).

Zie mij als je ‘personal trainer’: tijdens het behandelen help ik je een handje door middel van de juiste technieken, de juiste schoenen (producten) ondersteunen dit, maar je zult het uiteindelijk ook zonder mij moeten kunnen. Graag leer ik je hoe je moet luisteren naar de behoefte van de huid, zodat je weet wat het nodig heeft. Elke huid is uniek, daarom is elk behandelplan en traject anders en dat maakt mijn werk ontzettend interessant!

Graag help ik de verouderde huid om te verbeteren. Of je je nu stoort aan verslapping, dofheid, fijne lijntjes of pigment, graag zet ik de tijd terug. Ook als je nog niet toe bent aan injectables! Door kritisch te kijken naar het potentieel van je huid, stel ik een persoonlijk behandelplan met je op om zijn eigen capaciteit te maximaliseren. Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken om het beste resultaat te behalen, zodat jouw natuurlijk schoonheid geaccentueerd wordt. Ik ben tevreden als jij dat bent, daarom staat transparantie hoog in het vaandel bij mij.

Mijn geheim voor een mooie huid? Een hoogwaardig vitamine-C serum! Je huid is namelijk gemaakt om zichzelf te repareren, maar helaas bevat de huidige licht/lucht te veel schadelijke stoffen waardoor de huid hulp nodig heeft om optimaal te functioneren. Hoe vroeger hoe beter, maar ook als er al schade in de huid zit kan vitamine-C helpen.

Ter kennismaking met Noa organiseren wij op 30 mei een Huidanalyse dag in Badhoevedorp en kan je een huidanalyse laten uitvoeren voor een persoonlijk behandelplan. Maak hier je afspraak. Wees er snel bij want vol=vol

Deel deze post