Zoeken
Sluit dit zoekvak.

BAP Medical huidsupplementen

HomePartnersBAP Medical huidsupplementen

De BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS zorgen voor een zo gezond en sterk mogelijke huid. Wetenschappelijk bewezen werkende ingrediënten ondersteunen de huidvernieuwing en helpen je huid weer in balans te komen. De supplementen zijn vitamine-, enzymen-, kruiden- en mineralencomplexen om je huid, maar ook je haar en nagels te ondersteunen.

  • Voeden je huid van binnenuit
  • Voor een zo gezond en sterk mogelijke huid
  • Wetenschappelijk bewezen werkende ingrediënten
  • Ondersteunen de huidvernieuwing
  • Helpen je huid weer in balans te komen

De supplementen voor een zo gezond en sterk mogelijke huid, zijn uniek in hun soort. Dat voel je, dat zie je.

Essential Skin Nutrition

Een periode van veel stress? Een tijdje minder gezond gegeten? Een laser- of andere professionele behandeling gehad? Of misschien heb je gewoon aanleg voor een minder goede huid. Je ziet het allemaal direct terug aan je huid, het grootste orgaan van je lichaam.

Gezonde huid, van binnenuit

Een sterke, soepele huid bereik je nooit met alleen maar huidverzorging aan de buitenkant. Hoe goed deze crèmes, scrubs en andere verzorgings- producten ook mogen zijn. Steeds meer onderzoek laat zien dat gezondheid, waaronder die van je huid, begint aan de binnenkant.

Goede voeding

Wat je eet en drinkt, maar ook de balans in je darmflora, speelt een belangrijke rol bij de conditie van je huid. Verzorg je huid daarom met goede voeding. De supplementen helpen naast onze behandelingen hierbij als tijdelijke boost of structurele ondersteuning.

Wil je meer weten? Vraag het aan onze huidtherapeuten tijdens een intakegesprek.