Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nieuw bij Qyoutis: Mesobotox!

HomeNieuw bij Qyoutis: Mesobotox!

Wil jij ook een betere huid? Een huid die meer gehydrateerd, egaler en strakker is? Vanaf nu kun je bij Qyoutis terecht voor hét huidverbeteringsfenomeen van dit moment, de Mesobotox.

Unieke cocktail

De behandeling wordt gestart met een milde glycolzuurpeeling van 20%. Hierna wordt door middel van de Dermapen4 de unieke combinatie van botulinetoxine, ook wel bekend als Botox, en hyaluronzuur de huid ingesluisd. Door deze cocktail van Botox en hyaluronzuur verbetert de huidstructuur. Dit wordt zichtbaar door de vermindering van fijne lijntjes en grove poriën. De Dermapen4 is een microneedling apparaat wat gecontroleerde kleine wondjes in de huid maakt. Door de natuurlijke genezing van de huid worden diverse groeifactoren en collageenproductie gestimuleerd wat resulteert in een stevigere, egalere en verfijnde huid. Aan het eind van de behandeling wordt een algenmasker aangebracht die de huid direct kalmeert en zorgt dat de botulinetoxine nog beter inwerkt!

Huidverbeterende behandeling voor alle huidtypen

De Mesobotox is geschikt voor alle huidtypen en kan het hele jaar toegepast worden – dus ook in de zomer! Naast het gezicht kunnen de hals, het decolleté en de handen behandeld worden met de Mesobotox.

Als je last hebt van een doffe vale huid met fijne lijntjes en rimpels, grove poriën en oppervlakkige littekens, kan de Mesobotox een oplossing zijn. Maar ook bij beginnende verslapping – denk hierbij niet alleen aan de huid van het gezicht maar ook zeker aan de hals en decolleté – is het een mooie behandeling. Daarnaast kan de Mesobotox helpen bij overmatig transpireren of roodheid in het gezicht.

Na vijf dagen zal de verstrakking van de huid voelbaar en zichtbaar worden. Ook krijgt de huid een egale structuur en tint. De microneedling zorgt ervoor dat de huid er voller uitziet en meer gehydrateerd is. En een fun-fact: de stimulatie van de huid door de microneedling blijft tot zes maanden lang doorwerken in de huid!

Benieuwd geworden naar deze powerbehandeling en wil je meer informatie plus een persoonlijk behandelplan? Maak dan een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek bij één van onze huidtherapeuten in Alkmaar, Amsterdam of Heerhugowaard.

Deel deze post