Zoek
Sluit dit zoekvak.

miraDry

HomemiraDry

Mijn naam is Sanne, ik ben 27 jaar en bijna 3 jaar werkzaam bij Centrum Oosterwal als huidtherapeut.

De miraDry behandeling vind ik een van de leukste behandelingen om uit te voeren. Cliënten komen bij mij omdat ze al lange tijd kampen met overmatig zweten onder de oksels. Dit zorgt vaak voor veel ongemak. De kwaliteit van leven kan hieronder gaan lijden. Men ervaart schaamte, wordt onzeker en dit kan leiden tot een negatief zelfbeeld.

Het geeft mij een enorm voldaan gevoel als ik echt iemand heb kunnen helpen nadat alles al geprobeerd is, van deodorants tot okselpads tot botox. Deze oplossingen zijn allemaal tijdelijk of werken onvoldoende.
De miraDry behandeling richt zich op het blijvend uitschakelen van de okselzweetklieren. Onder plaatselijke verdoving worden, door elektromagnetische energie, de zweetklieren verhit. Door de huid vacuüm te zuigen, worden heel doelgericht de klieren behandeld die verantwoordelijk zijn voor het zweet en de geur. Een koelsysteem beschermt de huid. De zweetklieren worden definitief uitgeschakeld. Ze kunnen zich niet meer herstellen waardoor het resultaat blijvend is. De oksels blijven droog en veelal reukloos!

Deel deze post