Zoek
Sluit dit zoekvak.

Laserontharen nu ook in Heerhugowaard!

HomeLaserontharen nu ook in Heerhugowaard!

Wist je dat de behandelingen voor laserontharing nu ook worden uitgevoerd op onze locatie in Heerhugowaard? Het is mogelijk om hier nu het gelaat, de oksels en de bikinilijn te laten behandelen.

De behandeling van overbeharing door lasertherapie heeft als doel om ongewenste beharing te verminderen in hoeveelheid en in dikte van de haar. Zowel voor cosmetisch storende haargroei als voor overbeharing door genetische of hormonale invloeden.

De ontharingslaser is geschikt voor dikke, stugge en donkere haren. Blonde, grijze, witte, rode of dunne haren kunnen niet effectief worden behandeld met lasertherapie. Hier is eventueel elektrische epilatie voor geschikt.

Het laserlicht verhit de haarwortels zodanig dat nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. In de groeifase bevatten de haarzakjes het meeste pigment en zijn het meest gevoelig voor het laserlicht. Doordat haren zich in verschillende groeifasen bevinden, zijn meerdere behandelingen noodzakelijk voor een optimaal resultaat. Gemiddeld zijn er 6 tot 9 behandelingen nodig, met een behandelinterval tussen de 6 en 8 weken. De behandeling is niet geheel pijnloos, maar wel goed te verdragen.

Ben je benieuwd naar de laserbehandelingen in onze locatie in Heerhugowaard? Wil je weten of de behandeling voor jou geschikt is? Je bent altijd welkom om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Deel deze post