Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kom bij ons langs op de Open Dag!

HomeKom bij ons langs op de Open Dag!

Zaterdag 13 april organiseren wij van 10.00 tot 13.00 uur een open dag. Onze huidtherapeuten, plastisch chirurgen en cosmetisch dermatologen staan voor je klaar voor al je vragen over cosmetische behandelingen.

Overweeg je een cosmetische behandeling of wil je weten wat wij allemaal te bieden hebben? Kom dan bij ons langs. Er is van alles te doen en te beleven!

  • Kijk live mee bij een CoolSculpting behandeling.
  • Laat een huidscan maken en bekijk de conditie van je huid.
  • Leer van alles over huidverzorging en krijg een persoonlijk advies over verzorgingsproducten voor jouw huid.
  • Stel al je vragen aan de plastisch chirurg, cosmetisch dermatoloog en huidtherapeut en neem plaats in de stoel voor een miniconsult.

Ben je geïnteresseerd? Kom langs tussen 10.00 en 13.00 uur. Je kunt gelijk een kijkje nemen bij de dermatologen en flebologen (spataderspecialisten) van Centrum Oosterwal, in apotheek Pharmacor of bij de bandagisten van TEKteam.

Ook Noordwest Foreest Kliniek laat zien wat zij doen in het centrum. De specialismen orthopedie, chirurgie, anesthesie en plastisch chirurgie geven informatie en laten zien hoe het er aan toe gaat rondom een operatie. Zo kun je leren hechten, infuus prikken of een kijkoperatie op een nepknie uitvoeren.

Deel deze post