Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De invloed van de zon op je huid!

HomeDe invloed van de zon op je huid!
Informatieavond: zon en huidkanker
Datum: dinsdag 18 april 19:15-20:45
Locatie: Qyoutis – Centrum Oosterwal Alkmaar, Comeniusstraat 3 Alkmaar

We genieten allemaal dat we weer meer naar buiten kunnen. Gezellig met vrienden op een terras, je ochtendmomentje in de zon en weer trainen in de buitenlucht. Ondertussen weten we allemaal dat je je huid goed moet beschermen tegen de zon. Maar waarom en wanneer moet je dit nou precies doen?

Dinsdag 18 april 2023 organiseren de dermatologen van Centrum Oosterwal in Alkmaar een informatieavond over de invloed van de zon. Naast huidveroudering is huidkanker een groot risico. Het is een van de meest voorkomende huidziekten en tevens de meest voorkomende vorm van kanker. Het aantal mensen met met huidkanker neemt nog steeds elk jaar toe. Wil je hier meer over weten, dan ben je van harte welkom op onze informatieavond.

Dermatoloog Jasper van der Rhee vertelt deze avond aan de hand van een levendige presentatie over de invloed van de zon op de huid. Hij licht het verhaal toe met veel beeldmateriaal. Aan bod komen o.a. de verschillende vormen van huidkanker, zelfonderzoek en de diverse behandelmogelijkheden. Ook wordt ingegaan op hoe je huidkanker kunt voorkomen.

Uiteraard is er ruime mogelijkheid om vragen te stellen.

Op deze bijeenkomst wordt voorlichting gegeven, er is mogelijkheid om vragen te stellen, maar er is geen mogelijkheid om je plekjes te laten controleren.

Je bent vanaf 19.00 van harte welkom. De presentatie start om 19.15 uur en zal tot ongeveer 20.45 uur duren. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Klik hier om je aan te melden of bel naar: 072-2034 034. Het aantal plaatsen is beperkt. 

Centrum Oosterwal Alkmaar, Comeniusstraat 3, 1817 MS ALKMAAR.

Deel deze post