Zoek
Sluit dit zoekvak.

Informatieavond plastische chirurgie

HomeInformatieavond plastische chirurgie

Dinsdag 24 mei 2022 organiseren we een informatieavond voor iedereen die meer wil weten over cosmetische chirurgische behandelingen, zoals een ooglidcorrectie, wenkbrauwlift, liposuctie en schaamlipcorrectie.

Als je een cosmetische ingreep overweegt, is het verstandig om je goed te laten voorlichten. Plastisch chirurgen Jorien Werkman en Willemijn ten Doeschate vertellen deze avond aan de hand van een fotorijke presentatie over de mogelijkheden van cosmetische chirurgie. 

Wat kun je verwachten van een ooglidcorrectie? Wat doet een wenkbrauwlift precies? Hoe lang is het herstel na liposuctie? Hoe gaat een schaamlipcorrectie in zijn werk? Onze plastisch chirurgen geven antwoord op deze en andere vragen over cosmetische chirurgie.

Uiteraard is er ruime mogelijkheid om vragen te stellen.

Deze gratis toegankelijke informatieavond begint om 19.00 uur en zal tot ongeveer 20.30 uur duren. Je bent van harte welkom. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur aanwezig.

Als je meer wilt weten over cosmetisch chirurgische ingrepen, kunt je je hier aanmelden of je kunt bellen naar: 072-515 77 44. Het aantal plaatsen is beperkt.

Deel deze post