Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Informatieavond

HomeInformatieavond
CoolSculpting, liposuctie & lipofilling

Wanneer: dinsdag 7 februari 19:00-20:30
Locatie: Centrum Oosterwal Alkmaar, Comeniusstraat 3
Sprekers: dermatoloog Menno Gaastra, plastisch chirurg Willemijn ten Doeschate en huidtherapeut Nike Ramaker
Kijk live mee bij een CoolSculpting behandeling!
Aanmelden: info@qyoutis.nl of bel 072 2034034, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Als je last hebt van plaatselijke vetophopingen, is daar iets aan te doen. Als sporten en diƫten niet het gewenste resultaat hebben, kan bij Qyoutis dit vet op verschillende manieren definitief verwijderd worden. Ook kunnen de vetcellen op andere plekken ingespoten worden om bijvoorbeeld rimpels te verzachten of lippen te vergroten.

Dinsdag 7 februari organiseren wij een informatieavond over plaatselijke vetophopingen en wat je er mee kunt doen. Dermatoloog Menno Gaastra en huidtherapeut Nike Ramaker leggen uit hoe de behandeling CoolSculpting in zijn werk gaat en wanneer er voor deze behandeling gekozen kan worden. CoolSculpting is een behandeling die ongewenste vetcellen verwijderd zonder operatie, zonder verdoving en zonder lange herstelperiode. Je kunt live meekijken bij een CoolSculpting behandeling.

Plastisch chirurg Willemijn ten Doeschate zal vervolgens ingaan op het chirurgisch verwijderen van overtollig vet, liposuctie. Tevens vertelt zij hoe het lichaamseigen vet gebruikt kan worden om op andere plaatsen in het lichaam te gebruiken om te vullen.

Wil je meer weten over deze behandelingen dan ben je van harte welkom. Onze specialisten beantwoorden al je vragen over deze behandelingen.

Deel deze post