Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Een filler tegen haarverlies?

HomeEen filler tegen haarverlies?

Een volle en gezonde bos haar staat hoog op ieders verlanglijstje. Helaas is dit niet altijd vanzelfsprekend.  Meer dan 70% van de mannen en 40% van de vrouwen krijgt vroeg of laat te maken met haaruitval, dunner worden haar en/of een slechte haarconditie.

Naarmate je ouder wordt, begint je haar zijn dichtheid te verliezen en de eens gezonde haarzakjes hun activiteit te verminderen. De oorzaak kan erfelijk en chronisch zijn, maar ook tijdelijk, o.a. door zwangerschap, stress, ziekte, blootstelling aan zon, warmte of medicatie.

Haarproblemen kunnen je heel onzekerheid maken en in ernstigere gevallen zelfs leiden tot psychische klachten. Onderzoek op het internet geeft talloze oplossingen; van poeders, pillen en drankjes tot haarproducten, verzorgingstips en behandelingen. Helaas is de werkzaamheid maar zelden wetenschappelijk onderzocht, laat staan aangetoond.  Bovendien zijn deze methodes vaak flink prijzig en natuurlijk hebben ze allemaal prachtige reviews. Maar wat is nu wijsheid?

De enige wetenschappelijk bewezen methodes om haaruitval tegen te gaan en de haarconditie te verbeteren betreft medicatie (voorgeschreven door een arts), haartransplantatie en haarfillers.

DR.CYJ Hair Filler®

Bij Qyoutis kan je terecht voor haarfillers. Wij gebruiken DR.CYJ Hair Filler®. Deze fillers bestaan uit 7 peptiden en hyaluronzuur. De behandeling gaat haaruitval tegen en verbetert de hoofdhuid- en haarconditie. Met deze behandelmethode kunnen wij géén algehele kaalheid of kale plekken behandelen. De haarzakjes moeten namelijk nog wel werkend zijn. Wél kan het zijn dat het haarzakje in ‘slaap’ is en dus geen actieve haar produceert. Door de behandeling met de haarfillers zullen deze haarzakjes wakker geschut worden en zullen ze nieuwe haren gaan produceren.
Bij totale kaalheid is alleen nog een haartransplantatie mogelijk. Hierbij kunnen onze fillers wel een waardevolle aanvulling zijn om de hoofdhuid goed voor te bereiden op de haartransplantatie.

Hoe werkt het?

Hyaluronzuur is een stof die van nature voor komt in ons lichaam en o.a. zorgt voor hydratatie en elasticiteit van de hoofdhuid. Peptiden zijn kleine proteïnemoleculen die bestaan uit een korte keten van aminozuren en werken door zich te binden aan de receptorcellen en metabolische reacties op gang te brengen. Een ingewikkelde materie, maar het komt er op neer dat er optimale omstandigheden worden gecreëerd voor de haarzakjes om nieuwe sterke haren te produceren. Tevens vertragen de fillers het proces van haaruitval.

Wat is het resultaat?

Een gemiddelde toename van 22% haardichtheid en 26% haardikte kan behaald worden met deze behandeling. De behandeling bestaat uit een kuur van 4 behandelsessies om de 2 weken. Tijdens de behandeling worden de fillers direct in de hoofdhuid geïnjecteerd zodat alle ingrediënten direct op het niveau van het haarzakje beschikbaar zijn. De werking van deze behandeling gaat tot 2 weken na injecteren door. Thuis ondersteun je de behandeling met speciale producten voor het haar die de behandeling optimaliseren. Door de plaatselijke toediening is de na-reactie mild, er is weinig hersteltijd en je kunt vrijwel al je dagelijkse activiteiten direct hervatten.

Als eerste merk je dat je haaruitval vermindert. Na 3 maanden zal je gaan voelen dat je haarconditie verbetert en je haar voller wordt. Het resultaat van de DR.CYJ Hair Filler kuur werkt tot ongeveer een half jaar door. Om deze reden zijn onderhoudsbehandelingen om het half jaar aan te raden om het gewenste effect te behouden.

Benieuwd wat DR.CYJ Hair Fillers voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

Deel deze post