Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Haarfillers en peelings voor de man!

HomeHaarfillers en peelings voor de man!

De huid en het haar van de man zijn minstens zo belangrijk als de huid en het haar van de vrouw. Om ons heen zien we steeds meer barbershops die mannen helpen aan een verzorgde haarcoupe en baard. Maar de conditie van het haar en natuurlijk ook de huid mag niet worden vergeten.

Bij Qyoutis ben je hiervoor aan het juiste adres. Voor het verbeteren van de haarconditie hebben we de (preventieve) haarfiller behandeling: DR.CYJ Hairfillers. Hierbij injecteren we zeven biopeptiden en hyaluronzuur direct in het haarzakje. Deze stoffen verbeteren de conditie van de hoofdhuid en de haarzakjes, waardoor de haardichtheid en haardikte toenemen. Dit zorgt ervoor dat het haar er voller en glanzender uit gaat zien.

Als we het haar van de man een boost geven, dan kan de huid natuurlijk niet achterblijven. De huid van de man is wat dikker dan die van de vrouw en heeft ook een grovere porie structuur. Met een peeling behandeling verwijder je de dode huidcellen, waardoor je de huid stimuleert nieuwe gezonde cellen aan te maken, en verfijn je de structuur. Hierdoor ziet de huid er fris en verzorgd uit. Na een peeling heb je meer profijt van je huidverzorgingsproducten die je thuis gebruikt. Hier willen we je ook graag in adviseren. Deze behandeling is ideaal voor in de wintermaanden, omdat de behandelde huid niet teveel aan de zon blootgesteld mag worden.

Dus mannen, zijn jullie geïnteresseerd, kom tussen het (thuis)werken door langs bij Qyoutis! De haarfiller behandeling is ook uitermate geschikt voor vrouwen die last hebben van dunner wordend haar.

Deel deze post