Zoek
Sluit dit zoekvak.

Forever Young BBL

HomeForever Young BBL

Het Forever Young BBL concept is een behandelmethode die de huid van binnen én buiten verjongt. Het verschil met andere lichtbehandelingen is dat met één apparaat meerdere verouderingsverschijnselen aan de buitenkant van de huid tegelijkertijd behandeld kunnen worden. Zoals bijvoorbeeld bloedvaatjes en pigmentvlekken. Daarnaast vertraagt het huidverouderingsproces van binnenuit op celniveau. En dat is uniek!

BBL staat voor Broad Band Light (licht van verschillende golflengtes). Door de huid met verschillende soorten licht (met verschillende eigenschappen) te behandelen, worden in meerdere huidlagen effecten bereikt. In de oppervlakkige huidlagen worden pigmentvlekken, roodheden/vaatjes en oneffenheden verminderd. In de diepere huidlagen zorgt de warmte van de energie voor stimulatie van de aanmaak van collageen en elastine.

De eerste zichtbare resultaten van deze behandeling zijn het egaliseren van de teint, het verfijnen van de huidstructuur en een verfrissend effect. Op de lange termijn vertraagt de lichtenergie het verouderingsproces van de huid. De huid ziet er niet alleen jonger uit, maar wordt ook genetisch geprogrammeerd om jonger te zijn. De tijd wordt als het ware stop gezet. Met als resultaat een gladdere, strakkere en egalere huid zónder te snijden of te prikken.

Deel deze post