Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Een natuurlijke glow door Skinbooster

HomeEen natuurlijke glow door Skinbooster

Als je een cosmetische behandeling overweegt, kun je kiezen uit heel veel behandelingen. Peelings, laserbehandelingen, Botox®, fillers of skinboosters. Wat zijn de verschillen en welke behandeling past het beste bij jou? In deze blog vertellen wij meer over skinboosters, ‘de injectable trend’ van dit moment.

Is een skinbooster een injectable?

Ja, skinboosters vallen onder injectables, net als Botox® en hyaluronzuur fillers. Botox® wordt in je spier geïnjecteerd, fillers en skinboosters bevatten allebei vloeistoffen die geïnjecteerd worden in je huid, maar ze hebben een ander effect. De fillers zorgen voor het herstel van volume en contouren, terwijl de skinbooster je algehele huidstructuur verbetert. De skinbooster geeft een boost door je huid van binnenuit te hydrateren en je huidconditie te verbeteren. Hierdoor worden je fijne lijntjes minder en ziet je huid er frisser uit! Skinboosters kunnen goed gecombineerd worden met fillers en/of Botox®.

Hoe werkt de skinbooster?

Een skinbooster wordt middels een mesoinjector met miniscule naaldjes in je huid gebracht. De vloeistof bevat onder andere hyaluronzuur, antioxidanten en vitamine– en mineralencomplex. Hyaluronzuur bevindt zich van nature in onze huid en heeft de kracht om vocht aan te trekken. Naarmate je ouder wordt, wordt het verlies van hyaluronzuur in de huid groter. De skinbooster herstelt het hyaluronzuur in de huid, zorgt voor een betere doorbloeding en activeert het collageen en elastine in je huid. Daarnaast zorgt de skinbooster voor meer hydratatie en een natuurlijke glow.

De skinbooster kan worden toegepast in het gezicht, de hals en op het decolleté. Afhankelijk van jouw wens en het te behandelen gebied wordt door de huidtherapeut de meest geschikte skinbooster bepaald.

De skinbooster behandeling bestaat uit een kuur van vier behandelingen, met een interval van twee weken. Het optimale resultaat van de behandeling is zichtbaar na gemiddeld drie maanden.

Wanneer kan jouw huid een boost gebruiken?

Als je de structuur van je huid wil verbeteren, een egalere huid wil met minder lijntjes en je huid wil opfrissen, dan is de skinbooster de perfecte behandeling. Onze skinboosters zijn geregistreerd als ‘CE klasse III injectable producten’ en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Voor meer volume in het gezicht of herstel van de contouren is een filler behandeling geschikt. Een frons kan je met Botox® behandelen. Bij Qyoutis kan je terecht voor zowel de Botox® en filler behandeling, bij de cosmetisch dermatoloog, als voor de skinbooster behandeling, bij de huidtherapeut. Wil je je huid laten stralen? Plan gerust een kosteloos en vrijblijvend consult in voor meer informatie over skinboosters bij Qyoutis huidtherapie in Centrum Oosterwal.

Deel deze post