Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Easy TCA peelingkuur

HomeEasy TCA peelingkuur

Mijn naam is Nancy, ik ben inmiddels zeven jaar werkzaam als huidtherapeut. Het mooie van mijn beroep vind ik de verscheidenheid aan behandelingen waarmee je mensen letterlijk en figuurlijk goed in hun vel laat zitten. Het doel is om iedereen op zijn of haar manier te laten stralen.

Nu de zomer weer voorbij is, de scholen weer zijn begonnen en de drukke werkperiodes weer gaan beginnen, kan onze huid wel wat extra aandacht gebruiken. Door de zon en warmte is onze huidconditie verminderd. Als reactie op de hoge UV kracht maakt de huid zijn bovenste huidlaag dikker, ontstaan meer pigmentvlekjes en door de warmte krijgen we last van onzuiverheden. Dit resulteert in een grove huidstructuur, vlekkerigheid en een oneffen teint. Onze glow is verdwenen. Bovendien is het verstandig onze huid alvast voor te bereiden op kouder en guurder herfst- en winterweer.

Een behandeling die hier ideaal bij past is de Easy TCA peelingkuur. Deze chemische peelingkuur, met hoge concentratie trichloorazijnzuur, verwijdert dode huidcellen en verbetert de huid. De zuren trekken in de bovenste huidlagen, waar alle vlekjes en onzuiverheden opgeslagen zitten. Als reactie op deze behandeling zal de bovenste huidlaag afschilferen en worden de huidcellen gestimuleerd zichzelf te vernieuwen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, wordt de huidstructuur fijner en vervagen vlekjes. De huid wordt voller en steviger en is veel beter bestand tegen de koudere temperaturen. De huid zal stralend de winter tegemoet zien!

Deel deze post