Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De favoriete behandeling van Marrit

HomeDe favoriete behandeling van Marrit

Mijn naam is Marrit en ik ben een van de huidtherapeuten van Qyoutis in Amsterdam. Sinds kort kun je mij ook tegenkomen op onze nieuwste locatie in Badhoevedorp.

Lekker in je vel
Het geeft mij veel voldoening als ik zie dat mensen weer meer zelfvertrouwen hebben gekregen en lekkerder in hun vel zijn gaan zitten na behandelingen bij ons. Om de kwaliteit van de zorg hoog te houden, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen huidtherapie en dermatologie. Gelukkig ben ik dol op nieuwe dingen leren en blijf ik met plezier op de hoogte van wat er allemaal in mijn vakgebied gebeurt.

Favoriete behandeling
Het uitvoeren van acnetherapie vind ik een van de leukste behandelingen omdat het gedetailleerd werk is. Zeker als het goed gedaan wordt (en vaak in combinatie met medicatie van de dermatoloog) kan het snel hele mooie resultaten geven. Wat ook belangrijk is en soms onderschat wordt, is het gebruik van de juiste verzorgingsproducten. Wij geven hier graag advies over en dit kan veel verschil maken.
Bij acne kunnen we ook nog in de toekomst iets betekenen. Als er littekens zijn ontstaan door acne, kunnen wij die o.a. met peelings verminderen.
Verder vind ik laserontharing ook heel leuk om te doen, omdat je met natuurkunde bezig bent. Je moet altijd kritisch blijven op je handelen, goed evalueren en dan zijn de resultaten er ook.

Kwaliteit
Bij Qyoutis willen wij altijd kwaliteit leveren. Door kritisch te blijven op ons handelen en goed te evalueren zorgen we dat elke behandeling tot in de puntjes klopt. Je bent bij ons verzekerd van goede service, de juiste up-to-date kennis en een goed advies. Op elke locatie hangt een relaxte sfeer en bieden wij een luisterend voor iedereen.

Deel deze post