COVID-19

HomeCOVID-19

De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier voortdurend op aan.

Bij Qyoutis zijn maatregelen getroffen om je veilig te verwelkomen en te behandelen.

Het blijft noodzakelijk om 1,5 meter afstand van elkaar te blijven houden. Om deze 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, vragen we je het gebouw zoveel mogelijk alleen te betreden. Een begeleider/familielid mag alleen mee naar binnen indien noodzakelijk. In overige gevallen vragen wij de begeleider/familielid buiten of in de auto te wachten.

Tijdens je behandeling is het niet altijd mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Daarom dragen onze specialisten tijdens je behandeling altijd een mondkapje of faceshield. Ook kunnen zij jou vragen om een mondkapje te dragen als 1,5 meter afstand niet mogelijk is. Houd hier rekening mee als je naar je afspraak komt en neem eventueel je eigen mondkapje mee. 

Houd je aan de algemeen geldende voorzorgsmaatregelen; 1,5 meter afstand houden van anderen, regelmatig handen wassen evenals hoesten en niezen in je elleboog.

Heb je verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten), en/of koorts of plotseling verlies van reuk en/of smaak?
Bel ons (072-2034034) en annuleer de afspraak. Blijf thuis, ziek uit en zorg dat je anderen niet besmet.

Wij bedanken je voor je begrip.

Voor actuele informatie over het coronavirus verwijzen wij u naar de site van het RIVM