Zoeken
Sluit dit zoekvak.

“Blij dat ik zonder vestje op pad kan”

Home"Blij dat ik zonder vestje op pad kan"

Vorig jaar kwam Mirjam bij ons met de vraag of de miraDry behandeling iets voor haar was. Zij gaf aan last te hebben van natte plekken onder haar oksels, met name als zij een strak shirtje, bloesje of jurkje aan had. Heel vervelend vond zij dat omdat ze altijd een vestje mee moest nemen om die zweetplekken te verbloemen. Daarnaast maakte het haar onzeker omdat het ook niet fris rook.

Wij bespraken met Mirjam de voor- en nadelen van de miraDry behandeling. MiraDry is een perfecte oplossing voor okselzweten, voor de natte plekken, maar ook voor de aanpak van geur. Het is een blijvende oplossing die in de meeste gevallen aan na één behandeling merkbaar is. De meeste patiënten ervaren een duidelijke vermindering van het zweet onder de oksels. Individuele resultaten kunnen verschillen, maar uit onderzoek blijkt dat men gemiddeld 82% vermindering van transpiratie heeft en dit vrijwel direct merkt.

Mirjam heeft de miraDry behandeling ondergaan en is dolblij met het resultaat. “Ik ben echt zo gelukkig met de behandeling! Ik kan gewoon alle kleding dragen die ik wil, hoef geen deodorant meer te gebruiken en mijn kleding blijft schoon.” Mirjam vertelt verder: “Voorheen moest alles direct de wasmachine in na het dragen en al mijn kleding had vlekken bij de oksels. Dit kreeg ik niet meer schoon en dus kon ik het weggooien of moest ik de vlekken verbergen met een vestje of een jasje. Niet een te strak jasje want anders trok daar het zweet ook in. Zo blij dat ik nu gewoon zonder nadenken kleding kan kopen en aantrekken. En dat ik zonder vestje op pad kan!”

Op de vraag hoe ze de behandeling ervaren heeft zegt Mirjam: “De behandeling was prima te doen. Heb gezellig gekletst met de dame die de behandeling uitvoerde en ondanks dat de behandeling anderhalf uur duurde, vloog de tijd voorbij. De dagen daarna waren mijn oksels flink gezwollen en bont en blauw. Ik heb flink gekoeld met icepacks en een een paar dagen rustig aan gedaan. Na twee weken was de zwelling verdwenen. Ik heb maanden een paar gevoelloze plekjes onder mijn oksels gehad, maar dat is nu helemaal weg. Net als mijn okselzweet. Een mooie bijkomstigheid is, dat mijn okselhaar ook sterk verminderd is!”

Deel deze post