Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Volumebehandeling

Algemeen

Vroeg of laat krijgt vrijwel iedereen rimpels. Deze kunnen je helaas een uitstraling geven die niet altijd bij je gemoedstoestand past. Daarnaast wordt hyaluronzuur, naarmate we ouder worden, minder aangemaakt. Hierdoor houdt de huid minder vocht vast en verliest het gezicht volume in het algemeen. Daarbij slinken alle gezichtsstructuren, zoals het bot en vetweefsel, waardoor de ruimzittende huid ons een verouderde aanblik geeft.

Tijdelijke injectables zijn bij uitstek geschikt voor het opvullen van bijvoorbeeld de wangen, slapen en jukbeenderen. Maar ook voor een verbetering van de kaaklijn, wallen onder de ogen of vollere lippen. Een behandeling met hoogwaardige injectables, zoals de hyaluronzuurfillers van Juvéderm® en Restylane kan je dan de uitstraling geven die bij je gevoel past.

Wat kan er behandeld worden:

  • Volumeverlies van de wangen, jukbenen en/of slapen
  • Hamsterwangen
  • Verbetering van de kaaklijn
  • Wallen onder de ogen
  • Dunne lippen

Bovenstaande behandelingen komen veel voor. Onze artsen kunnen ook andere klachten met tijdelijke injectables behandelen. Staat je probleem er niet tussen? Vraag dan een gratis én vrijblijvend gesprek aan bij één van onze artsen om meer te weten te komen over de behandelmogelijkheden.

Tijdens dit gesprek zal de arts een behandelplan voorstellen aan de hand van een gezichtsanalyse. In het behandelplan zullen de kosten eveneens worden opgenomen, zodat je weet waar je aan toe bent.

Behandeling

De artsen van Qyoutis werken alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit zoals Juvéderm en Restylane. Deze tijdelijke injectables bevatten hyaluronzuur dat van nature ook in de huid voorkomt en de aanmaak van collageen stimuleert waardoor de huid meer volume krijgt.

Door de huidplooien op te vullen met injectables verdwijnen rimpels zoals lach- of marionetlijnen. Daarnaast kan een slappe kaaklijn of volumeverlies bij de wangen, jukbeenderen of slapen hersteld worden. De behandeling verloopt nagenoeg pijnloos, omdat er een kleine hoeveelheid verdoving in het product zit verwerkt. Eventueel kan het gebied vooraf behandeld worden met een verdovende crème of injectie. De behandeling neemt ongeveer 20 minuten in beslag.

Resultaat

Een groot voordeel van fillers is dat je direct na de behandeling resultaat ziet en toonbaar bent. De rimpels zijn verminderd of zelfs verdwenen en je hebt weer meer volume op de gewenste plaatsen waardoor je een frisse uitstraling krijgt.

Afhankelijk van de persoon en het gebruikte product blijft het resultaat 6 tot 18 maanden zichtbaar. Soms kan de behandeling een lichte roodheid of zwelling veroorzaken, maar dit trekt over het algemeen zeer snel weg en is te camoufleren met make-up. De patiënten die een reële verwachting hebben zijn ook het meest tevreden met het resultaat.

Deel deze behandeling

Veelgestelde vragen over Volumebehandeling

Heeft u een vraag over Volumebehandeling? Stuur ons dan een e-mail.

Een eerste consult is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Om tot het best mogelijke resultaat te komen is een goede analyse van je gezicht van groot belang. Ieder gezicht is weer anders en vereist een eigen benadering. De arts zal aan de hand van de analyse een persoonlijk behandelplan voorstellen.

Op basis van jouw wensen en onze mogelijkheden maken wij een duidelijke en vrijblijvende offerte voor je aan.  

Tarieven

Klik hier voor de Volumebehandeling tarieven

Afspraakformulier:
Volumebehandeling

Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.