Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimpelbehandeling

Algemeen

Rimpels ontstaan door verslapping van de huid, maar ook door veel herhaling van dezelfde bewegingen. Het merendeel van de rimpels kan men nagenoeg pijnloos verminderen dan wel laten verdwijnen met tijdelijke injectables.

Om tot het best mogelijke resultaat te komen is een goede analyse van je gezicht van groot belang. Ieder gezicht is weer anders en vereist een eigen benadering. De arts zal aan de hand van de analyse een persoonlijk behandelplan voorstellen waarbij een combinatie van verschillende producten kan worden gebruikt. De prijs is afhankelijk van het gewenste resultaat.

De volgende gebieden in het gelaat kunnen behandeld worden:

  • afhangende mondhoeken
  • neus- lippenplooi
  • marionetlijnen
  • lachlijntjes
  • rimpels in de bovenlip

Naast bovenstaande rimpelbehandelingen kunnen onze artsen kunnen ook andere klachten met tijdelijke injectables behandelen. Vraag een gratis én vrijblijvend gesprek aan bij één van onze artsen om meer te weten te komen over de behandelmogelijkheden.

Behandeling

De producten die de artsen van Qyoutis voor rimpelbehandelingen gebruiken zijn Botox en fillers op basis van hyaluronzuren. Botox wordt al meer dan dertig jaar in de medische wetenschap gebruikt. De fillers zijn allemaal op basis van hyaluronzuren. Deze stof is verantwoordelijk voor het vasthouden van vocht in de huid en geeft daarmee volume. De aanmaak van het lichaamseigen hyaluronzuur neemt af naarmate men ouder wordt.

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur is een biologisch afbreekbaar product dat van nature in ons lichaam voorkomt. Er zijn verscheidene merken op de markt. Bij Qyoutis gebruiken we Juvederm® van Allergan en Restylane. Deze fillers zijn betrouwbaar en veilig. Wanneer hyaluronzuur in of onder de huid wordt gebracht, is er een onmiddellijke toename van volume zichtbaar. Dit resultaat versterkt gedurende de eerste weken na de behandeling aangezien hyaluronzuur vaak extra vocht aantrekt. Na gemiddeld twaalf maanden is de filler door het eigen lichaam afgebroken en is er een vervolgbehandeling mogelijk.

Botox®

Door het gebruik van botuline toxine kunnen rimpels en kraaienpootjes worden verzacht of zelfs verdwijnen. Botuline toxine wordt met een zeer dunne naald rechtstreeks in de spier gespoten en heeft een werking van ongeveer drie maanden.

Resultaat

Het voordeel van tijdelijke injectables is dat je direct na de behandeling resultaat ziet, maar ook direct door kan gaan met de dagelijkse activiteiten.

Tijdelijke injectables worden binnen zes tot twaalf maanden door het lichaam afgebroken. Dit is per persoon verschillend. Om een langdurige resultaat te behalen zijn vaak meerdere sessies vereist. Je arts zal dit bespreken tijdens je consult.

Deel deze behandeling

Veelgestelde vragen over Rimpelbehandeling

Heeft u een vraag over Rimpelbehandeling? Stuur ons dan een e-mail.

Een eerste consult is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Om tot het best mogelijke resultaat te komen is een goede analyse van je gezicht van groot belang. Ieder gezicht is weer anders en vereist een eigen benadering. De arts zal aan de hand van de analyse een persoonlijk behandelplan voorstellen.

Op basis van jouw wensen en onze mogelijkheden maken wij een duidelijke en vrijblijvende offerte voor je aan.  

Tarieven

Klik hier voor de Rimpelbehandeling tarieven

Afspraakformulier:
Rimpelbehandeling

Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.