Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Botox behandelingen

HomeBehandelingenInjectablesBotox behandelingen

Algemeen

Naarmate je ouder wordt, krijg je steeds meer rimpels. Met Botox® kunnen onze ervaren artsen dergelijke rimpels verminderen of zelfs laten verdwijnen.

Een groot deel van je rimpels ontstaat door veel herhalingen van dezelfde spierbewegingen. Zo veroorzaakt lachen kraaienpootjes en fronsen uiteraard de bedenkelijke fronsrimpel of andere rimpels op het voorhoofd. Botox® is een effectief bewezen middel tegen dergelijke rimpels en wordt al jaren wereldwijd toegepast. Botox® brengt de spieren in balans die deze rimpels veroorzaken waardoor ze verminderen of zelfs verdwijnen. Daarnaast kunnen onze artsen met Botox® ook afhangende mondhoeken, putjes in de kin of een gummysmile (zichtbaar tandvlees bij het lachen) behandelen.

Behandeling

De Botox® wordt ingespoten met een heel dun naaldje. Het middel vermindert het samentrekken van de spieren die de rimpels veroorzaken. De ingreep duurt ongeveer 15 minuten, en laat je er weer stukken frisser uit zien!

Een Botox® behandeling is nagenoeg pijnloos. Er wordt wel eens gezegd dat Botox® je een strakgetrokken gezicht geeft. Dit gebeurt alleen wanneer op een standaardwijze wordt ingespoten. Maar de artsen van Qyoutis analyseren je gezicht en de spieren die voor de rimpels verantwoordelijk zijn. Vervolgens injecteren ze het vereiste volume om de rimpels naar tevredenheid te verminderen, maar het karakter van het gezicht te behouden. Ieder gezicht is anders en met de jarenlange ervaring van onze cosmetische artsen ben je in goede handen!

Naast cosmetische behandelingen kan Botox® ook helpen tegen functionele klachten, zoals tandenknarsen of migraine.

Resultaat

Dankzij de Botox® zullen de rimpels en kraaienpootjes minder aanwezig zijn en krijg je weer een frisse uitstraling.

Binnen veertien dagen is de Botox® goed ingewerkt en heb je goed zicht op het uiteindelijke resultaat. De Botox® heeft doorgaans een werking van drie maanden. Voor alle Botox® behandelingen geldt dat als de behandelingen met regelmaat worden herhaald, ze een langer effect hebben.

Deel deze behandeling

Veelgestelde vragen over Botox behandelingen

Heeft u een vraag over Botox behandelingen? Stuur ons dan een e-mail.

Een eerste consult is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Om tot het best mogelijke resultaat te komen is een goede analyse van je gezicht van groot belang. Ieder gezicht is weer anders en vereist een eigen benadering. De arts zal aan de hand van de analyse een persoonlijk behandelplan voorstellen.

Op basis van jouw wensen en onze mogelijkheden maken wij een duidelijke en vrijblijvende offerte voor je aan.  

Tarieven

Klik hier voor de Botox behandelingen tarieven

Afspraakformulier:
Botox behandelingen

Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.