Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Wenkbrauwlift

Wat is het

Als je ouder wordt verliezen de huid en de onderliggende spieren hun elasticiteit waardoor de wenkbrauwen kunnen gaan hangen. De druk die dit op de bovenste oogleden oplevert kan tevens hoofdpijn of andere klachten veroorzaken. Een vermoeide en sombere blik is ook een veel gehoorde klacht bij laag hangende wenkbrauwen. Een wenkbrauwlift geeft weer een frisse uitstraling.

Behandeling

Vlak voor de operatie tekent de plastisch chirurg het huiddeel af dat boven de wenkbrauwen weggenomen moet worden. Bij de operatie wordt een snee in een plooi vlak boven de wenkbrauw gemaakt. Het huidoverschot, al dan niet gecombineerd met iets spierweefsel, kan nu weggehaald worden. Het litteken komt te liggen vlak boven de wenkbrauw, meestal in een natuurlijke plooi. Aanvankelijk zijn deze littekens zichtbaar, maar na verloop van een jaar vervagen deze littekens en zijn ze vaak nauwelijks meer zichtbaar.

Resultaat

Direct na de wenkbrauwlift merk je dat je wenkbrauwen beter in je gezicht zijn gepositioneerd.
Een week na de wenkbrauwlift worden de hechtingen verwijderd. Na ongeveer zes weken is een eerste indruk van het uiteindelijke resultaat over het algemeen al goed te zien. Na drie maanden is het definitieve resultaat goed zichtbaar.

Veelgestelde vragen over Wenkbrauwlift

Heeft u een vraag over Wenkbrauwlift? Stuur ons dan een e-mail.

Tarieven

Klik hier voor de Wenkbrauwlift tarieven

Folder

Bekijk hier de patiƫnteninformatie over Wenkbrauwlift