Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Voorhoofd

Rimpels in het voorhoofd, hangende wenkbrauwen, hangende oogleden en kraaienpootjes zijn bekende verschijnselen die vaak met het ouder worden gepaard gaan. Met een voorhoofdslift kunnen al deze gebieden in één keer worden meegenomen.

De plastisch chirurgen van Qyoutis hebben jaren ervaring met diverse voorhoofdslift behandelingen. Het verschilt per patiënt welke methode het gewenste effect teweeg kan brengen. In een vrijblijvend en gratis consult met de arts worden je wensen en de mogelijkheden besproken.

Deel deze behandeling

Veelgestelde vragen over Voorhoofd

Heeft u een vraag over Voorhoofd? Stuur ons dan een e-mail.

Tarieven

Klik hier voor de Voorhoofd tarieven

Afspraakformulier:
Voorhoofd

Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.