Zoek
Sluit dit zoekvak.

Schaamstreek

Er zijn steeds meer vrouwen die zich storen aan de vorm of de grootte van een of beide kleine schaamlippen. Wanneer de kleine schaamlippen een aantal centimeters buiten de grote schaamlippen uitsteken, kan dat pijn of ongemak geven bij dagelijkse bezigheden zoals fietsen, paardrijden of tijdens het vrijen. Het afwijkende uiterlijk van de schaamlippen kan ook schaamte veroorzaken.

De schaamlipcorrectie is een steeds vaker voorkomende behandeling – hoewel er relatief nog weinig over wordt gesproken. Bij een schaamlipverkleining (ook wel labiareductie genoemd) wordt overtollig schaamlipweefsel weggehaald. Deze relatief eenvoudige ingreep kan uw schaamte doen verdwijnen.

Deel deze behandeling

Veelgestelde vragen over Schaamstreek

Heeft u een vraag over Schaamstreek? Stuur ons dan een e-mail.

Tarieven

Klik hier voor de Schaamstreek tarieven

Afspraakformulier:
Schaamstreek

Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiƫnten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.