Kleine tatoeage operatief verwijderen

HomeBehandelingenPlastische chirurgieOverige ingrepenKleine tatoeage operatief verwijderen

Wat is het?

Een tatoeage kan een versiering zijn op je lichaam. Maar soms heb je spijt van een tatoeage en wil je deze verwijderen. In sommige gevallen kunnen tatoeages door een chirurgische ingreep aanzienlijk minder zichtbaar worden gemaakt of helemaal worden verwijderd. Een plastisch chirurg kan beoordelen of in jouw geval het operatief weghalen mogelijk is en wat het te verwachten resultaat zal zijn.

Behandeling

De tatoeage wordt onder plaatselijke verdoving verwijderd. Bij grotere tatoeages zijn soms meer operaties nodig. Door gebruik te maken van plastisch chirurgische technieken, kunnen we het litteken van deze operatie zo onopvallend mogelijk laten genezen. Eventuele hechtingen worden na zeven tot tien dagen verwijderd.

Resultaat

Het litteken dat ontstaat na de operatie heeft lang nodig om tot rust te komen. Het uiteindelijke resultaat is dan ook pas na ongeveer een jaar te beoordelen.

Bij Qyoutis is het alleen mogelijk een (kleine) tatoeage via een chirurgische ingreep te laten verwijderen. Wij doen dit niet door middel van laserbehandeling.

Veelgestelde vragen over Kleine tatoeage operatief verwijderen

Heeft u een vraag over Kleine tatoeage operatief verwijderen? Stuur ons dan een e-mail.

Tarieven

Klik hier voor de Kleine tatoeage operatief verwijderen tarieven