Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Oren

Afstaande oren, ook wel “flaporen” genoemd, kunnen erg bepalend zijn voor het uiterlijk. Veel mensen besluiten dan ook afstaande oren te corrigeren. Ook is het mogelijk om iets aan de algehele vorm van het oor of alleen de oorlel te doen.

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek zal de plastisch chirurg je wensen en de mogelijkheden bespreken. Er zal dan besproken worden welke ingreep het beste resultaat zal geven.

Deel deze behandeling

Veelgestelde vragen over Oren

Heeft u een vraag over Oren? Stuur ons dan een e-mail.

Tarieven

Klik hier voor de Oren tarieven

Afspraakformulier:
Oren

Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiƫnten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.