Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ogen

Een ooglidcorrectie is een dankbare ingreep. Met een relatief eenvoudige ingreep is een aanzienlijke verjonging van het gezicht te bewerkstelligen.

Bij Qyoutis kun je terecht voor een bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrectie of een combinatie van beide. Alle ooglidcorrecties worden uitgevoerd door plastisch chirurgen met jarenlange ervaring en zijn getraind in de laatste operatietechnieken. Samen met het strenge kwaliteitsbeleid en de aandacht voor de patiƫnt ben je bij Qyoutis verzekerd van topzorg!

Deel deze behandeling

Veelgestelde vragen over Ogen

Heeft u een vraag over Ogen? Stuur ons dan een e-mail.

Tarieven

Klik hier voor de Ogen tarieven

Afspraakformulier:
Ogen

Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiƫnten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.