Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Liposuctie

Soms hoopt vet zich op op plaatsen waar het niet in verhouding is met de rest van het lichaam. Ook met trainen en diëten wil het op die plekken niet verdwijnen. Dan biedt liposuctie een uitstekende oplossing. Liposuctie kan op meerdere gebieden worden toegepast.

De prijzen van liposuctie zijn altijd op basis van maatwerk en verschillen per situatie. Er wordt samen met de plastisch chirurg bekeken op welke plekken er vet weggehaald kan worden voor het beste resultaat. Vervolgens maken we een offerte specifiek voor jouw situatie.

Deel deze behandeling

Veelgestelde vragen over Liposuctie

Heeft u een vraag over Liposuctie? Stuur ons dan een e-mail.

Tarieven

Klik hier voor de Liposuctie tarieven

Afspraakformulier:
Liposuctie

Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.