Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lipofilling

Lipofilling is een techniek waarbij de door liposuctie geoogste vetcellen, na bewerking, ergens anders worden ingespoten ter opvulling van defecten, (lip)plooien of rimpels. In de eerste periode na de lipofilling zal een gedeelte van de vetcellen oplossen, maar de overige ingebrachte cellen geven een blijvend resultaat.

De plastisch chirurgen van Qyoutis hebben veel ervaring met het doen van lipofilling. Hierdoor kan de behandeling voor elke patiƫnt met zorg worden uitgevoerd zodat het maximale resultaat kan worden behaald.

Deel deze behandeling

Veelgestelde vragen over Lipofilling

Heeft u een vraag over Lipofilling? Stuur ons dan een e-mail.

Tarieven

Klik hier voor de Lipofilling tarieven

Afspraakformulier:
Lipofilling

Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiƫnten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.