Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Extended MACS-lift

Wat is het

Een extended MACS-lift is een uitgebreide facelift waarbij ook de hals wordt meegenomen. Bij het ouder worden verslapt de huid van het gelaat. Hierdoor ontstaan groeven in het gezicht en gaat de huid van de wangen en de hals hangen. Dit is met een extended facelift te verhelpen. Onze plastisch chirurgen leggen je graag uit hoe de nieuwste facelift technieken duidelijk maar subtiel je gezicht verjongen, zonder onnatuurlijke gevolgen.

Behandeling

Tijdens de operatie wordt het huidoverschot verwijderd en wordt de huid op een natuurlijke wijze strakker getrokken. De eerste dagen na de operatie draagt u een hoofdverband en draintjes, deze worden na een of twee dagen verwijderd. De hechtingen worden na één week verwijderd. De eerste weken kan het operatie gebied nog verkleurd zijn en licht gezwollen. Na twee tot drie weken is de verkleuring verdwenen en wordt het eindresultaat zichtbaar.

Resultaat

Littekens bevinden zich tussen het oor, haargrens en de wang en zijn dun. Daarnaast zijn er dunne littekens bovenaan de onderoogleden. Na enige tijd zijn deze laatste littekens nauwelijks zichtbaar. Door gebruik van de nieuwste technieken is het resultaat een jeugdiger ogend gelaat, hals en onderoogleden, zonder verandering van expressie en mimiek.

Veelgestelde vragen over Extended MACS-lift

Heeft u een vraag over Extended MACS-lift? Stuur ons dan een e-mail.

Tarieven

Klik hier voor de Extended MACS-lift tarieven