Zoek
Sluit dit zoekvak.

Skinbooster

Wat is het?

De Skinbooster-behandeling is bedoeld om je huid op te frissen, de structuur te verbeteren en fijne lijntjes te verminderen. Het vermindert ook tekenen van veroudering en geeft je huid z’n natuurlijke glans terug.

Skinboosters bevatten o.a. hyaluronzuur, dat de huid hydradeert en volume geeft. Er is ook een specifieke Skinbooster voor het gebied rondom de ogen, zeer geschikt om een vermoeide blik, vochtwallen en donkere kringen te verminderen waardoor je er fitter uitziet. Skinboosters kunnen het hele jaar door worden toegepast.

Behandeling

De huidtherapeut kiest de Skinbooster die het beste past bij jouw huid: HA, Hyalift, Tensorlift of Eyes. Na reiniging wordt de Skinbooster met behulp van minuscule naaldjes in de huid gebracht. Dat kan licht pijnlijk zijn, maar het is goed te verdragen. Eventueel kunnen we vooraf een verdovende crème aanbrengen. De Skinbooster-behandeling verbetert de doorbloeding en zet de huid aan tot de aanmaak van meer collageen en elastine. Vier behandelingen met een interval van twee weken leveren het beste resultaat op. Skinbooster kun je goed combineren met een Easy TCA peeling: de Skinbooster activeert de huid van binnenuit, de peeling doet van buitenaf z’n werk.

Resultaat

Het effect van Skinboosters is meestal na twee weken zichtbaar en houdt maanden lang aan. De Skinbooster brengt naast hyaluronzuur ook een vitamine- en mineralencomplex in de huid. Dat stimuleert de aanmaak van collageen en daardoor verbetert de elasticiteit van de huid. Het hyaluronzuur herstelt de vochtbalans. De teint van de huid verbetert en fijne rimpels verminderen. Direct na de behandeling kan de huid wat rood worden, warm aanvoelen en licht zwellen. Dit is tijdelijk en verdwijnt vanzelf.

  Deel deze behandeling

  Veelgestelde vragen over Skinbooster

  De kuur bestaat uit vier behandelingen, met steeds twee weken ertussen. Tijdens je intakeconsult maken we een persoonlijk behandelplan waarin we ook het aantal behandelingen opnemen. Afhankelijk van je wensen en het huidgedeelte waar het om gaat kan het aantal behandelingen afwijken.

  Tussen de 30 en 60 minuten.

  De behandeling is niet pijnloos, maar erg goed te verdragen. Je voelt alleen kleine prikjes. Dit gevoel is meteen na de behandeling verdwenen.

  De behandeling is geheel veilig, zolang je de adviezen en nazorg goed naleeft.

  Na de behandeling is je huid iets roder door de gestimuleerde doorbloeding. Dit trekt binnen enkele uren weg. Soms kunnen de naaldjes een kleine, tijdelijke blauwe plek veroorzaken.

  Direct na de behandeling kunnen wij een speciale make-up aanbrengen, die het huidherstel bevordert en een UV-beschermingsfactor 30 heeft. De ochtend na je behandeling kun je je eigen make-up weer dragen. Ga nooit slapen met make-up op en reinig je huid twee keer per dag. Na de behandeling geven wij je graag advies over de beste huidverzorging.

  Vier tot zes weken voor en na de behandeling doe je er verstandig aan om buitenshuis een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor te gebruiken (minimaal factor 30).

  De behandeling wordt niet vergoed door je zorgverzekering

  Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een e-mail.

  Tarieven

  Klik hier voor de Skinbooster tarieven

  Folder

  Bekijk hier de patiënteninformatie over Skinbooster

  Alle behandelingen

  Afspraakformulier:
  Skinbooster

  Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

  Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

  Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.