Zoeken
Sluit dit zoekvak.

RRS® HA Long Lasting

HomeBehandelingenHuidtherapieRRS® HA Long Lasting

Wat is RRS® HA Long Lasting?

De RRS® HA Long Lasting is een behandeling om het verlies van volume en hyaluronzuur in de huid tegen te gaan. Het wordt ook wel een skinbuilder genoemd. Het bestaat uit gecrosslinkt hyaluronzuur dat in de huid wordt ingebracht. Het hydrateert de huid, geeft volume, verbeter de huidstructuur en laat de huid weer stralen. Daarnaast bevat de skinbuilder aminozuren die ervoor zorgen dat er geen zwelling ontstaat na het injecteren en tevens beschermt het de aanwezige hyaluronzuur in de huid. Deze skinbuilder is een geregistreerd als ‘CE klasse III injectable product’ en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De Skinbuilder kan worden toegepast in het gelaat, hals en decolleté en wordt door middel van oppervlakkige injecties toegediend.

RRS®HA Long Lasting kan worden ingezet voor:

 • Beginnende huidveroudering
 • Slappe huid
 • Vale huid

Behandeling

Nadat de huid gereinigd, geanalyseerd en afgetekend is, wordt er 3 ml RRS® HA Long Lasting door toepassing van een 7-puntsbolustechniek (7 à 9 punten per gezichtskant) oppervlakkig in de huid geïnjecteerd. De ingebrachte vloeistof wordt door middel van massage verdeeld in de huid en in vorm gebracht. Resultaat is direct zichtbaar. Omdat de skinbuilder in de eerste twee weken nog zijn werk doet en hydrateert, vult en opbouwt, is het optimale resultaat na 14 dagen zichtbaar.

De RRS HA Long Lasting kan als losse behandeling worden ingezet, maar is ook mogelijk om te combineren met een Skinbooster. Deze combinatiebehandeling heet Spanish Glow en zal tijdens het intakegesprek worden toegelicht.

Afhankelijk van de huidconditie en je wensen wordt er een behandelplan voor je opgesteld. Doorgaans zijn drie sessies per jaar voldoende om het volume en hydratatie van je huid in goede conditie te houden.

Resultaat

Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar en wordt in de twee weken die volgen steeds beter. Een behandeling met HA Long Lasting (afgekort Lo La) kent vrijwel geen downtime, dus je kunt meteen daarna je dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Echter soms kan elke injectie een zichtbare puntbloeding of een blauwe plek nalaten. Tot een aantal dagen na de behandeling kunnen er rode puntjes of blauwe plekken zichtbaar zijn. Dit verdwijnt enkele dagen na de behandeling.

  Deel deze behandeling

  Veelgestelde vragen over RRS® HA Long Lasting

  Heeft u een vraag over RRS® HA Long Lasting? Stuur ons dan een e-mail.

  Tarieven

  Klik hier voor de RRS® HA Long Lasting tarieven

  Alle behandelingen

  Afspraakformulier:
  RRS® HA Long Lasting

  Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

  Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

  Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.