Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

miraDry®

Wat is het?

Overmatige transpiratie door overactieve zweetklieren in de oksels (axillaire hyperhidrosis) is erg hinderlijk. Vooral als het gepaard gaat met een onprettige geur. Maar ook als hyperhidrosis niet officieel is vastgesteld kunnen zweetoksels problemen geven. (Overmatige) transpiratie onder de oksels behandelen wij met miraDry: snel, effectief, veilig en zonder operatie.

Behandeling

De huid van de oksels wordt ontsmet en afgetekend. De oksels worden met kleine injecties verdoofd. De behandelpads worden geplaatst en het miraDry systeem geeft een hele precieze dosis energie af aan de zweetklieren. Zo wordt ongeveer 80% van de klieren voorgoed uitgeschakeld. Een enkele klier blijft onder bepaalde omstandigheden helaas wat zweet afgeven.

Resultaat

Het resultaat merk je al meteen na de behandeling. Zweetklieren groeien niet opnieuw aan, waardoor de resultaten blijvend zijn. 80% van de mensen is na één behandeling (zeer) tevreden. In sommige gevallen is een tweede behandeling gewenst. Direct na de behandeling kan zwelling onder één of beide oksels optreden en kun je enige napijn hebben. Deze verschijnselen verdwijnen binnen enkele dagen tot weken.

  Deel deze behandeling

  Veelgestelde vragen over miraDry®

  Tarieven

  Alle behandelingen

  Afspraakformulier:
  miraDry®

  Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

  Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

  Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.