Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mesobotox®

Wat is is?

De Mesobotox® behandeling is gebaseerd op het inbrengen van een combinatie van botulinetoxine en hyaluronzuur. Het doel is het verbeteren van de huidstructuur door het verfijnen van poriën en fijne lijntjes en het stimuleren van de hydratatie. Bovendien kan overmatige talgproductie horend bij acneklachten en zweten in het gezicht verminderen.

Mesobotox® kan worden ingezet voor:

 • Fijne lijntjes en rimpeltjes
 • Vergroving van de huid
 • Oneffenheden in het gelaat
 • Vale huid

Behandeling

De behandeling bestaat allereerst uit een peeling passend bij de conditie van de huid. Hierna wordt de combinatie van de botulinetoxine en hyaluronzuur middels microneedling de huid ingesluisd. Microneedling is een pen met hele fijne naaldjes die minuscule gaatjes in de huid maakt. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Ten slotte wordt er afgesloten met een algenmasker. Dit masker heeft een kalmerende werking, zorgt voor een betere inwerking van de botulinetoxine en een sneller herstel. Bovendien maakt het masker de huid zacht en egaal na de behandeling. De Mesobotox® is geschikt voor alle huidtypen en kan ook in de zomermaanden toegepast worden.

Resultaat

Na de behandeling voelt de huid warm en branderig aan. Dit gevoel neemt na enkele uren af. Er kan een lichte zwelling optreden. Deze zwelling verdwijnt na één tot drie dagen.

In de eerste paar dagen na de behandeling zie je een frisse huid verschijnen. Na een dag of vijf ga je de eerste echte huidverbetering merken, de huid wordt strakker en gladder. Na twee weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. De huid is steviger, krijgt een egale structuur en tint en de fijne lijntjes en rimpeltjes zijn minder geworden.

De werking van de Mesobotox® is ongeveer vier maanden. Als je het mooie resultaat vast wil houden kan je een vervolgbehandeling ondergaan.

  Deel deze behandeling

  Veelgestelde vragen over Mesobotox®

  Heeft u een vraag over Mesobotox®? Stuur ons dan een e-mail.

  Tarieven

  Klik hier voor de Mesobotox® tarieven

  Alle behandelingen

  Afspraakformulier:
  Mesobotox®

  Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

  Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

  Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.