Laserontharing

Wat is het probleem?

Beharing op plekken waar je het niet wilt is storend en vervelend. Zeker als het gaat om overbeharing: te veel haar op plaatsen waar van nature al enige haargroei is. Zoals op de rug bij de man. Of op het gezicht en het lichaam bij de vrouw. Vaak heeft het genetische en/of hormonale oorzaken. Voor veel mensen is overbeharing in elk geval een groot probleem; ze hebben last van negatieve gevoelens en minder zelfvertrouwen. Gelukkig kunnen we er heel veel aan doen!

Behandeling

Laserlicht van een specifieke golflengte verhit de haarwortels zodanig dat nieuwe haargroei daarna niet meer mogelijk is. Haren hebben verschillende groeifasen. In de groeifase bevatten de haarzakjes het meeste pigment en zijn ze het meest gevoelig voor het laserlicht. In de rustfase, die enkele maanden duurt, kunnen ze niet effectief geraakt worden. Voor een optimaal resultaat zijn daarom meerdere behandelingen nodig, met een interval van zes weken. De behandeling is niet pijnloos, maar wel goed te verdragen.

Wij maken onder andere gebruik van de nieuwste krachtige Thunder laser, geschikt voor alle huidtypen en grote oppervlakten. Voor kleinere oppervlakten als het gelaat, de oksels en de bikinilijn is de Lightsheer uitermate geschikt. Voorwaarde bij beide lasers is wel dat de haren voldoende pigment bevatten. Zeer licht haar zal niet goed reageren. Eventueel kan elektrische epilatie voor deze lichte haren een oplossing zijn.

Gezichtsbehandeling kan, afhankelijk van je aanvullende verzekering, voor vergoeding in aanmerking komen.

Resultaat

Na zes tot acht behandelingen is de haargroei gemiddeld met 70 tot 90% verminderd. Tijdens en na de behandeling kan je huid wat rood worden en kunnen er kleine bultjes ontstaan. Die verdwijnen binnen een dag. Getroffen donkere haren kunnen als zwarte puntjes tijdelijk zichtbaar blijven, maar ze vallen na verloop van tijd vanzelf uit.

Deel deze behandeling

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Veelgestelde vragen over Laserontharing

Heeft u een vraag over Laserontharing? Stuur ons dan een e-mail.

Tarieven

Klik hier voor de Laserontharing tarieven

Alle behandelingen

Afspraakformulier:
Laserontharing

Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.