Zoek
Sluit dit zoekvak.

Huidanalyse A One-Smart

HomeBehandelingenHuidtherapieHuidanalyse A One-Smart

Wat is het?

Om de huid goed te kunnen verzorgen, is het van belang om te weten welk huidtype je hebt en in welke conditie je huid is. Met behulp van een scan, de A One-Smart analyse, kan jouw huidconditie tot in detail in beeld gebracht worden. 

Behandeling

De speciale digitale camera scant het gezicht en registreert hoe het gesteld is met je huid. Daarbij worden de volgende items nauwkeurig gemeten en in kaart gebracht en vergeleken met leeftijdsgenoten met hetzelfde huidtype:

 • rimpelvorming
 • aanwezigheid van pigment en roodheid
 • grootte van de poriën
 • structuur van de huid (textuur)
 • het aantal rode vaatjes en rode gebieden
 • pigmentvlekken
 • UV-schade in de huid
 • acné plekken en (acne)bacteriën op de huid

De huidscan registreert meer dan dat je met het blote oog kunt zien.
Het geavanceerde apparaat kijkt niet alleen op de huid, maar ook dieper in de huidlagen. Daardoor is bijvoorbeeld te zien of er dieper in de huid sprake is van UV-schade, rimpelvorming, pigmentatie, uitgezette vaatjes etc.

Resultaat

Op basis van de informatie van deze analyse krijg je vervolgens een persoonlijk en onafhankelijk behandel- en verzorgingsadvies. Iedereen is welkom om een huidscan te laten maken. 

  Deel deze behandeling

  Veelgestelde vragen over Huidanalyse A One-Smart

  Heeft u een vraag over Huidanalyse A One-Smart? Stuur ons dan een e-mail.

  Tarieven

  Klik hier voor de Huidanalyse A One-Smart tarieven

  Alle behandelingen

  Afspraakformulier:
  Huidanalyse A One-Smart

  Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

  Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

  Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.