Hairfillers

Wat is het?

Haaruitval is voor zowel mannen als vrouwen een heel vervelend probleem. Het kan ons zelfvertrouwen sterk negatief beïnvloeden. Allerlei factoren kunnen van invloed zijn, zoals erfelijkheid, leeftijd, stress en hormoonveranderingen.

DR.CYJ Hair Fillers is een complex van zeven bio-identieke peptiden en hyaluronzuur dat haaruitval vertraagt en nieuwe haargroei stimuleert. De behandeling is bedoeld voor mannen en vrouwen die haaruitval willen stoppen en haargroei willen verbeteren. DR.CYJ Hair Fillers is geschikt voor alle huidtypen en kan het hele jaar door worden toegepast.

Behandeling

De behandeling bestaat uit een kuur van vier sessies, met tussenpozen van steeds twee weken. DR.CYJ Hair Fillers wordt door injecties met minuscule naaldjes ingebracht op de gewenste zone(s) van de hoofdhuid. De behandeling is prima te verdragen.

Resultaat

De eerste behandelsessie remt het proces van haaruitval af. De navolgende sessies stimuleren de bloedsomloop en de hydratatie in de hoofdhuid en revitaliseren de haarzakjes. Daardoor wordt de teruggroei van het haar versneld. Het nieuwe haar is doorgaans sterker en dikker.

Deel deze behandeling

Veelgestelde vragen over Hairfillers

Haargroeistimulatie: Hair filler complex stimuleert de expressie van genen die de haargroei stimuleren ositef door het versterken van de werking van Beta-Catenin en door de activatie van haarstamcellen die weer zorgen voor de groei van haar in de anagene haargroeifase.

Remmen van Alopecia: Hair Filler complex beschermt tegen alopecia door de remming van BMP4 en DKK-1, de belangrijkste factoren bij haarverlies.

Anti-oxidant: Hair filler complex remt alopecia door de controle van ROS, veroorzaakt door UV, stress en andere externe factoren.

Stimulatie van Angiogenese: Hair Filler complex helpt gezonde haarzakjes te produceren door het bieden van voeding aan de haarwortel door de stimulans van agiogenese.

Peptiden zijn kleine proteïnemoleculen die bestaan uit een korte keten van aminozurenen werken door zich te binden aan receptorcellen en metabolische reacties op gang te brengen. De zeven biopeptiden hebben een sterk bewezen kracht om het haaruitval proces te vertragen en de haargroei opnieuw te starten. Door de haarfiller op het niveau van uw haarzakjes te injecteren, werken de peptiden direct in op de kern van uw haarprobleem.

Decapeptide-10 (CG- Keramin2): Biedt voeding aan hoofdhuid en haarwortel voor een gezondere en dikkere haarschacht door de stimulans van angiogenese.

Octapeptide-11 (CG-Seperin): Remt celdood in haarcellen veroorzaakt door oxidatieve stress (teveel aan vrije radicalen).

Octapeptide-2 (Prohairin-β4): Bevordert de haargroei door de stamcellen in haarfollikels te activeren.

Decapeptide-18 (CG-WINT): Leidt tot de vorming van haarplacodes en genereert nieuwe haarzakjes door β-Catenine en het shh-signaal.

Decapeptide-28 (CG-Rehairin): Genereert nieuwe haarzakjes, activeert de anagene fase, vertraagt ​​de categene-fase om haaruitval te remmen.

Oligopeptide-54 (CG-Nokkin): Remt haarverlies door downregulatie van DKK-1, BMP4 en TGFβ-1 signaal.

Oligopeptide-71 (CG-Edrin): Bevordert de haargroei door het WNT-signaal te activeren.

Aanvullend voor de verzorging van haar en hoofdhuid adviseren we Pelo Baum Hair Revitalizing Solution te gebruiken. Dit is een kalmerend serum dat dagelijks ingemasseerd dient te worden op de hoofdhuid. Tijdens de DR.CYJ Hair Filler behandeling dient u dit serum ook te gebruiken en een flacon is in de standaardbehandeling inbegrepen.

De behandeling bestaat uit een kuur van vier behandelingen, met een interval van steeds twee weken. Daarna zijn elk jaar één tot twee onderhoudsbehandelingen nodig.

Ongeveer 30 minuten.

De injecties in de hoofdhuid, met minuscule naaldjes, voelt niet pijnlijk en is goed te verdragen.

De behandeling is heel veilig, zolang je de adviezen en nazorg goed naleeft.

Na de behandeling kan de hoofdhuid wat rood zijn. Je kunt kleine bultjes op de plaats van de prikjes voelen. Dit trekt binnen 24 uur weer weg.

Je mag voorafgaand aan de behandeling in de zon, maar bescherm je huid goed. Gebruik een zonnebrandcrème met minimaal factor 30. Ook na de behandeling is bescherming van je hoofdhuid belangrijk. Draag de eerste drie dagen na de behandeling eventueel een pet als je naar buiten gaat.

Nee, de behandeling komt niet voor vergoeding in aanmerking.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een e-mail.

Tarieven

Klik hier voor de Hairfillers tarieven

Folder

Bekijk hier de patiënteninformatie over Hairfillers

Alle behandelingen

Afspraakformulier:
Hairfillers

Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.