Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hairfillers

Wat is het?

Haaruitval is voor zowel mannen als vrouwen een heel vervelend probleem. Het kan ons zelfvertrouwen sterk negatief beïnvloeden. Allerlei factoren kunnen van invloed zijn, zoals erfelijkheid, leeftijd, stress en hormoonveranderingen.

DR.CYJ Hair Fillers is een complex van zeven bio-identieke peptiden en hyaluronzuur dat haaruitval vertraagt en nieuwe haargroei stimuleert. De behandeling is bedoeld voor mannen en vrouwen die haaruitval willen stoppen en haargroei willen verbeteren. DR.CYJ Hair Fillers is geschikt voor alle huidtypen en kan het hele jaar door worden toegepast.

Behandeling

De behandeling bestaat uit een kuur van vier sessies, met tussenpozen van steeds twee weken. DR.CYJ Hair Fillers wordt door injecties met minuscule naaldjes ingebracht op de gewenste zone(s) van de hoofdhuid. De behandeling is prima te verdragen.

Resultaat

De eerste behandelsessie remt het proces van haaruitval af. De navolgende sessies stimuleren de bloedsomloop en de hydratatie in de hoofdhuid en revitaliseren de haarzakjes. Daardoor wordt de teruggroei van het haar versneld. Het nieuwe haar is doorgaans sterker en dikker.

  Deel deze behandeling

  Veelgestelde vragen over Hairfillers

  Tarieven

  Alle behandelingen

  Afspraakformulier:
  Hairfillers

  Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

  Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

  Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.