Fractional needling

Wat is Fractional needling?

Fractional needling is een huidverbeteringstechniek. Met behulp van een pen met hele fijne naaldjes van chirurgisch staal worden piepkleine gaatjes in de huid gemaakt. Tegelijkertijd wordt een serum met werkzame stoffen in de huid gebracht. Het serum stimuleert de huid van binnenuit om extra collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en voor iedereen die graag een egalere en gezond uitziende huid wil.

Behandeling

Na reiniging van de huid wordt het serum aangebracht en wordt de naaldjespen over de huid bewogen. Dat voelt wat branderig aan en de huid wordt rood. Daarna wordt het serum in de huid gemasseerd en brengen we een verzachtende, beschermende crème aan. De roodheid neemt binnen enkele uren af. Fractional needling kan worden toegepast bij:

• Pigmentvlekken
• Littekens
• Onzuivere huid
• Fijne lijntjes
• Huidverslapping
• Grove poriën
• Vale teint

Resultaat

De huid wordt egaler, steviger en gladder en littekens en rimpeltjes worden minder zichtbaar. De huid kan na de behandeling rood worden en wat opzwellen. Er kunnen puntbloedingen zichtbaar zijn. Deze huidreacties zijn tijdelijk en verdwijnen binnen een paar dagen.

Deel deze behandeling

Veelgestelde vragen over Fractional needling

Heeft u een vraag over Fractional needling? Stuur ons dan een e-mail.

Tarieven

Klik hier voor de Fractional needling tarieven

Alle behandelingen

Afspraakformulier:
Fractional needling

Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.