Forever Young BBL

Wat is Forever Young BBL?

Forever Young BBL is een huidverbeterende behandeling op basis van lichtenergie. Door het natuurlijke verouderingsproces wordt je huid slapper en de teint wat valer. De huidstructuur wordt grover en er ontstaan rimpeltjes, zichtbare vaatjes en pigmentvlekken. Forever Young BBL kan dit proces vertragen en zelfs terugdraaien! Het is bedoeld als onderhoudsbehandeling en wordt, voor het beste resultaat, één of twee keer per jaar herhaald. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes, met uitzondering van de zeer donkere huid.

Behandeling

De behandeling is gebaseerd op geavanceerde lichtflitstechniek. Licht in specifieke golflengtes geeft op verschillende dieptes in de huid z’n energie af. Dit stimuleert zowel de celvernieuwing als de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Ook zichtbare tekenen van huidveroudering worden behandeld, waardoor die verminderen en soms zelfs geheel verdwijnen. De behandeling is vrijwel pijnloos en vergt weinig tot geen hersteltijd.
Forever Young BBL kan worden ingezet voor:

  • Fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Vergroving van de huid
  • Pigmentplekken en sproeten
  • Zichtbare vaatjes en roodheid

Resultaat

Na de behandeling kan de huid rood worden en warm en branderig aanvoelen. Pigmentvlekken of vaatjes in het gezicht verkleuren en er kunnen korstjes ontstaan. Deze verschijnselen zijn tijdelijk.

Na de behandeling voelt de huid zachter aan. Poriën vallen minder op, pigmentvlekken en roodheid trekken weg. Door de behandeling regelmatig te ondergaan, als een soort onderhoudsbeurt, wordt de genexpressie van de oudere huid weer teruggebracht naar het niveau van een jonge huid. En dat is bijzonder! Het effect zie je duidelijk: minder rimpels, minder pigmentvlekken, een egalere huid en een jonger uiterlijk.

Deel deze behandeling

Veelgestelde vragen over Forever Young BBL

Heeft u een vraag over Forever Young BBL? Stuur ons dan een e-mail.

Tarieven

Klik hier voor de Forever Young BBL tarieven

Alle behandelingen

Afspraakformulier:
Forever Young BBL

Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.