Zoek
Sluit dit zoekvak.

Elektrische Epilatie

HomeBehandelingenHuidtherapieElektrische Epilatie

Wat is elektrische epilatie?

Bij elektrische epilatie wordt haartje voor haartje behandeld. Elektrische epilatie is tot nu toe de enige methode om storende lichtblonde, lichtgrijze, witte of rossige haargroei blijvend te verwijderen. Voor donkere haargroei is een laserbehandeling effectiever. Tijdens een intakegesprek kijkt de huidtherapeut samen met jou welke behandeling het beste is.
Elektrische epilatie is geschikt voor ieder huidtype en wordt vooral toegepast bij storende haargroei in gelaat en hals. Afhankelijk van je aanvullende verzekering kan de behandeling voor vergoeding in aanmerking komen.

Behandeling

Met een minuscuul naaldje zal de huidtherapeut elk haarzakje gedurende enkele seconden elektrisch verhitten. Het haarzakje wordt hierdoor uitgeschakeld. Dit voel je wel, maar het is goed te verdragen. Afhankelijk van de haargroei duurt een behandeling 15 tot 30 minuten. Achteraf kun je wat last krijgen van roodheid, lichte zwelling en bultjes. Dit is normaal en verdwijnt vanzelf. Om het ontstaan van pigmentplekjes te voorkomen moet je je huid na en tussen de behandelingen door beschermen met een goede zonbeschermingscrème (minimaal SPF 30).

Resultaat

Na elke behandeling zullen de haren dunner terugkomen, totdat ze uiteindelijk niet meer terug groeien.

  Deel deze behandeling

  Veelgestelde vragen over Elektrische Epilatie

  Tarieven

  Alle behandelingen

  Afspraakformulier:
  Elektrische Epilatie

  Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

  Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

  Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.