Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

CoolSculpting®

Wat is CoolSculpting?

CoolSculpting is een revolutionaire methode om storende vetophopingen te verminderen, die met dieet of sporten maar niet willen verdwijnen. Het is geen manier om af te vallen, maar om het lichaam plaatselijk mooier te ronden (‘sculpten’). CoolSculpting is veilig en effectief. Het is de enige vriesmethode die bewezen werkzaam is en door de Amerikaanse FDA is goedgekeurd.

Behandeling

Samen maken we een behandelplan. Afgestemd op jouw wensen en de mogelijkheden. De duur van de behandeling hangt af van het aantal gebieden dat je wilt laten behandelen. Mogelijk zijn meerdere behandelingen nodig om het gestelde doel te bereiken.
Op een te behandelen gebied worden speciale pads aangebracht, waarmee de huid gedurende 30 tot 60 minuten wordt gekoeld tot 4 graden Celsius. Daarna wordt de huid kort gemasseerd om de bloedcirculatie weer goed op gang te brengen. CoolSculpting kan worden toegepast op:

 • Binnenzijde bovenbenen
 • Bovenarmen
 • Buik
 • Dijen
 • ‘Love handles’
 • Onderkin
 • Rug

Resultaat

De door afkoeling beschadigde vetcellen worden door het lichaam zelf opgeruimd, een proces dat drie tot vier maanden duurt. Omdat de vetcellen geleidelijk het lichaam verlaten, blijft de huid strak en is het eindresultaat heel natuurlijk. Na één behandeling verdwijnt gemiddeld 20% van de vetcellen in het behandelde gebied. Direct na de behandeling kan enige zwelling optreden en er kunnen blauwe plekjes ontstaan. Deze verschijnselen nemen na enkele dagen weer af.

Ga hier naar onze site met nog meer informatie over CoolSculpting >>

  Deel deze behandeling

  Veelgestelde vragen over CoolSculpting®

  Tarieven

  Alle behandelingen

  Afspraakformulier:
  CoolSculpting®

  Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

  Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

  Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.