Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Pixel Peel®

Wat is het?

Pixel Peel is een combinatie van fractional needling en een medium peeling (Easy TCA) in één behandeling.

Bij fractional needling maakt een speciale pen met minuscule naaldjes hele kleine gaatjes in de huid. Deze oppervlakkige beschadigingen bevorderen de aanmaak van nieuw collageen en elastine, waardoor de huid dikker en steviger wordt. Fractional needling wordt ingezet bij huidveroudering, zonschade, (acne)littekens, pigmentatie en een grove huidstructuur.

Easy TCA is een medium peeling voor zichtbare huidverbetering. Dode huidcellen verdwijnen en de celvernieuwing wordt gestimuleerd. De huidstructuur verbetert, pigmentplekken verminderen, poriën verfijnen en de huid wordt egaler. Door deze twee behandelingen met elkaar te combineren kan de peelingvloeistof dieper in de huid doordringen en worden de positieve effecten van beide huidverbeterende methodes versterkt.

Behandeling

Vanaf vier weken vóór de eerste Pixel Peel behandeling begin je de huid thuis voor te bereiden met een aantal speciale producten. Op de behandeldag zelf wordt je gezicht eerst gereinigd en daarna met een wit huidpotlood in vijf zones verdeeld. Vervolgens wordt de huid middels fractional needling goed toegankelijk gemaakt voor de peelingvloeistof. Deze peelingvloeistof zal in meerdere lagen worden aangebracht, tot de juiste huidreactie verkregen is. Tot slot volgt een verzachtend masker. Na de behandeling krijg je een herstellende crème mee voor een beter en sneller herstel van de huid.

Resultaat

Na de behandeling is de huid rood en kan er lichte zwelling ontstaan. De eerste dagen na de behandeling zal de huid strak en droog aanvoelen. Hierna gaat het gezicht vervellen. Dit proces houdt ongeveer een week aan, waarna de vernieuwde huidlaag zich langzamerhand zal onthullen.

De Pixel Peel behandeling bestaat uit twee of drie behandelingen met een interval van twee tot vier weken. Indien gewenst kan na zes tot acht maanden een onderhoudsbehandeling plaatsvinden.

  Deel deze behandeling

  Veelgestelde vragen over Pixel Peel®

  Heeft u een vraag over Pixel Peel®? Stuur ons dan een e-mail.

  Tarieven

  Klik hier voor de Pixel Peel® tarieven

  Folder

  Bekijk hier de patiënteninformatie over Pixel Peel®

  Alle behandelingen

  Afspraakformulier:
  Pixel Peel®

  Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

  Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

  Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.