Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lip & Eyelid®

Wat is het?

Lip & Eyelid is een diepe peeling, die zeer geschikt is voor de behandeling van ernstige zonneschade en huidveroudering. Bij deze behandeling wordt ‘mozaïektechniek’ toegepast. Dit houdt in dat diepere rimpels, zoals op de bovenlip en rondom de ogen, met een diepe peeling (Lip & Eyelid) behandeld worden en de rest van het gezicht met een medium peeling (Easy Phen Very Light).

Deze gepatenteerde peelingcombinatie zorgt voor een ‘driedimensionale facelift’ met een mooi liftend en verstrakkend effect. Waardoor een gladdere en egalere huidstructuur ontstaat. Dode huidcellen en oneffenheden verdwijnen, pigmentvlekken verminderen en de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Behandeling

De Lip & Eyelid peeling bestaat uit één behandelsessie, in combinatie met speciale producten die je vóór, tijdens en na de behandeling thuis dient te gebruiken.

Eerst wordt de huid gereinigd. Daarna worden de verschillende behandelzones afgetekend. Vervolgens wordt de diepe peeling (Lip & Eyelid) aangebracht op de bovenlip en/of rondom de ogen. Aansluitend volgt dan de medium peeling (Easy Phen Very Light) voor de rest van het gezicht. Om tot de juiste huidreactie te komen zal de peelingvloeistof  in meerdere lagen worden aangebracht. Tot slot krijgt je huid nog en masker en een medicinale nabehandeling om het herstel te bevorderen. Dit proces duurt ongeveer anderhalve week. Je wordt hierin goed begeleid en geïnstrueerd.

Resultaat

Het fraaie resultaat van de Lip & Eyelid peeling onthult zich na enkele weken en blijft twee tot drie jaar zichtbaar. Het huidverbeterende effect van de Easy Phen Very Light peeling houdt minimaal acht tot twaalf maanden stand. Hierna kan desgewenst een onderhoudsbehandeling plaatsvinden.

  Deel deze behandeling

  Veelgestelde vragen over Lip & Eyelid®

  Heeft u een vraag over Lip & Eyelid®? Stuur ons dan een e-mail.

  Tarieven

  Klik hier voor de Lip & Eyelid® tarieven

  Folder

  Bekijk hier de patiënteninformatie over Lip & Eyelid®

  Alle behandelingen

  Afspraakformulier:
  Lip & Eyelid®

  Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

  Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

  Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.