Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Easy TCA Pain Control®

Wat is het?

De Easy TCA Pain Control is een middeldiepe peeling die je huid verbetert. De peeling stimuleert celvernieuwing in de huid en verwijdert dode huidcellen. Zo ontstaat een egalere huid met minder pigmentvlekken, minder (acne)littekens en een fijnere structuur. De Easy TCA kuur is geschikt voor elk huidtype, zowel voor mannen als vrouwen.

Behandeling

Easy TCA Pain Control peeling omvat vier behandelingen, met een interval van twee weken. Eerst wordt je huid gereinigd en vervolgens met een huidpotlood in verschillende zones verdeeld. De peelingvloeistof wordt in een roterende beweging met een wattenstaaf aangebracht. Tenslotte wordt de huid met een zogenaamd ‘post peel’ masker afgesloten, totdat de gewenste reactie merkbaar is. Roodheid en gevoeligheid blijven tot een minimum beperkt.
Zowel tijdens als na de kuur is het van belang je huid goed tegen UV-straling te beschermen. Gebruik een goede zonnebrandcrème met minimaal SPF 30.

Resultaat

De eerste dag na de peeling voelt je huid droog aan en is er weinig zichtbaar. Vervolgens kunnen er donkere vlekken zichtbaar zijn op plekken waar eerst pigment zat. Na ongeveer drie dagen begint de vervelling. Eerst rondom je mond en vandaaruit verder. Eventuele vlekken ‘vallen’ ook van je huid af. Het vervellen duurt doorgaans vier tot vijf dagen. Daarna zijn er meestal nog wat resterende velletjes in de haargrens en rondom de neus te zien. Je huid is zichtbaar verbeterd, ziet er egaler uit en straalt.

  Deel deze behandeling

  Veelgestelde vragen over Easy TCA Pain Control®

  De behandeling bestaat uit een kuur van vier sessies, met een interval van twee weken.

  Ongeveer 30 minuten.

  De behandeling is mild voelbaar. Dankzij de speciale combinatie van de TCA en de basesolution heeft de peeling een pijnstillende werking.

  De behandeling is geheel veilig, zolang je de adviezen en nazorg goed naleeft.

  Na de behandeling kan de behandelde huid er iets roder en glimmend uitzien. Dankzij het ‘post peel mask’ trekt de warmte vrijwel direct na het aanbrengen uit de huid.

  Gebruik de producten die inbegrepen zijn bij de behandeling. Dat bevordert het herstel en voorkomt irritatie!

  Wij adviseren je om tenminste vier weken voor en na de behandelingen niet overmatig in de zon te zitten. Gebruik een zonnebrandcrème met hoge SPF (minimaal 30).

  Wij adviseren de eerste 48 uur na de behandeling geen make-up te gebruiken op de behandelde huid.

  De behandeling komt niet voor vergoeding in aanmerking.

  Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een e-mail.

  Tarieven

  Klik hier voor de Easy TCA Pain Control® tarieven

  Folder

  Bekijk hier de patiënteninformatie over Easy TCA Pain Control®

  Alle behandelingen

  Afspraakformulier:
  Easy TCA Pain Control®

  Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

  Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

  Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.