Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Easy TCA Cross Techniek®

Wat is het?

Easy TCA Cross techniek is een intensieve behandeling van acnélittekens, gecombineerd met een medium peeling (Easy TCA Pain Control®). Deze combinatie heeft als doel zichtbare huidverbetering door het afvlakken van de littekens en het egaliseren van de huidstructuur.

Behandeling

Eerst wordt de huid gereinigd. Daarna wordt met een wit huidpotlood een aantal (acné)littekentjes afgetekend. Vervolgens worden deze voorzichtig aangeprikt met TCA 50% vloeistof, totdat er een witte waas, genaamd frosting, optreedt. Zodra alle (acné)littekens op deze wijze behandeld zijn, wordt de behandeling met de Easy TCA Pain Control® medium peeling, vervolgd.

Resultaat

Na de behandeling is de huid rood en kan er lichte zwelling ontstaan. De huid zal de eerste dagen na de behandeling strak en droog aanvoelen. Hierna zal de huid gaan vervellen. Dit proces kan een week aanhouden, waarbij langzamerhand de vernieuwde huidlaag zichtbaar wordt.

De Cross techniek® behandeling bestaat uit vier behandelingen met een interval van twee tot vier weken. Indien gewenst kan er een onderhoudsbehandeling plaatsvinden na zes tot acht maanden.

  Deel deze behandeling

  Veelgestelde vragen over Easy TCA Cross Techniek®

  Heeft u een vraag over Easy TCA Cross Techniek®? Stuur ons dan een e-mail.

  Tarieven

  Klik hier voor de Easy TCA Cross Techniek® tarieven

  Alle behandelingen

  Afspraakformulier:
  Easy TCA Cross Techniek®

  Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

  Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

  Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.