Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Easy Phen Very Light®

Wat is Easy Phen Very Light?

Easy Phen Very Light is de lichtste van een serie ‘diepe peelings’ en is zeer geschikt voor de behandeling van vorderende huidveroudering.

Easy Phen Very Light zorgt voor een liftend en verstrakkend effect. De peelingformule verwijdert dode huidcellen en oneffenheden. Hierdoor wordt het huidoppervlak gladder en verbetert de structuur van de diepe huidlaag. De huid gaat zich vernieuwen en wordt strakker doordat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. Met als resultaat:

 • een egalere huid;
 • minder pigmentvlekken;
 • minder grove poriën;
 • een stevigere huid.

Behandeling

De Easy Phen Very Light peeling bestaat uit één behandelsessie. Eerst wordt de huid goed gereinigd. Vervolgens wordt het gezicht in vijf behandelzones verdeeld. Daarna wordt de peelingvloeistof aangebracht. Dit gebeurt in meerdere lagen om de juiste huidreactie te krijgen en dieper in de huidlaag te komen. Tot slot volgt een masker voor een sneller en beter herstel van de huid.

Resultaat

Na de behandeling is de huid rood, voelt deze warm aan en kan er sprake zijn van zwelling. In de dagen na de behandeling voelt de huid strak en droog aan. Daarnaast kunnen er donkere vlekken zichtbaar worden op de plekken waar het pigment aanwezig was. Vanaf de derde dag begint de huid te vervellen, meestal begint dit rondom de mond. De vervelling kan duren tot dag acht.

Het eindresultaat, een egalere huid, minder pigmentvlekken en minder zichtbare poriën, blijft acht tot twaalf maanden zichtbaar. Daarna kan desgewenst een onderhoudsbehandeling plaatsvinden.

  Deel deze behandeling

  Veelgestelde vragen over Easy Phen Very Light®

  Heeft u een vraag over Easy Phen Very Light®? Stuur ons dan een e-mail.

  Tarieven

  Klik hier voor de Easy Phen Very Light® tarieven

  Folder

  Bekijk hier de patiënteninformatie over Easy Phen Very Light®

  Alle behandelingen

  Afspraakformulier:
  Easy Phen Very Light®

  Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

  Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

  Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.