Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Easy Droxy®

Aanbieding: nu voor € 95,- (normaal € 125,-)

Wat is het?

De Easy Droxy peeling is een milde fruitzuurpeeling die alleen de bovenste huidlaag bereikt. De milde peeling wordt gebruikt om de huid op te frissen, de huid te laten stralen en de huidstructuur te verbeteren. De peeling kan ingezet worden voor de behandeling van:

 • Fijne lijntjes
 • Vroege huidveroudering
 • Zonneschade
 • Vale/grijze huid (rokershuid)
 • Acne gevoelige huid

Behandeling

De huidtherapeut reinigt de huid en vervolgens wordt de peelingvloeistof met een kwastje op de huid aangebracht. De Easy Droxy peeling wordt in maximaal twee lagen aangebracht, met een tussentijd van twee minuten. Wanneer bij de eerste laag al roodheid zichtbaar is, kan de behandeling beperkt worden tot één laag.

Vervolgens wordt de peeling geneutraliseerd. Dit is nodig om de werking van de peelingvloeistof te stoppen. Tijdens dit proces voelt de huid warm, branderig en tintelend aan, dit gevoel neemt langzaam af. Na de behandeling volgt een bijpassende crème en zonbescherming.

Resultaat

Na de behandeling is de huid rood van kleur. Deze roodheid kan enkele uren tot dagen aanhouden. Daarnaast zal de huid strak aanvoelen en kan de huid (plaatselijk) donkerder verkleuren. Deze verkleuring kan ontstaan omdat de bovenste huidlaag loslaat. Enkele dagen na de peeling kan de huid licht gaan schilferen of vervellen. Dit duurt ongeveer een week.

De Easy Droxy peeling bestaat uit één behandeling afhankelijk van de huidconditie. Daarna kan desgewenst een onderhoudsbehandeling plaatsvinden. Deze peeling kan ook in de zomermaanden worden toegepast, mits de huid goed beschermd wordt tegen de zon met minimaal factor 30.

  Deel deze behandeling

  Veelgestelde vragen over Easy Droxy®

  Tarieven

  Alle behandelingen

  Afspraakformulier:
  Easy Droxy®

  Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

  Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

  Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.