Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Easy Droxy®

Aanbieding: nu voor € 95,- (normaal € 125,-)

Wat is het?

De Easy Droxy peeling is een milde fruitzuurpeeling die alleen de bovenste huidlaag bereikt. De milde peeling wordt gebruikt om de huid op te frissen, de huid te laten stralen en de huidstructuur te verbeteren. De peeling kan ingezet worden voor de behandeling van:

 • Fijne lijntjes
 • Vroege huidveroudering
 • Zonneschade
 • Vale/grijze huid (rokershuid)
 • Acne gevoelige huid

Behandeling

De huidtherapeut reinigt de huid en vervolgens wordt de peelingvloeistof met een kwastje op de huid aangebracht. De Easy Droxy peeling wordt in maximaal twee lagen aangebracht, met een tussentijd van twee minuten. Wanneer bij de eerste laag al roodheid zichtbaar is, kan de behandeling beperkt worden tot één laag.

Vervolgens wordt de peeling geneutraliseerd. Dit is nodig om de werking van de peelingvloeistof te stoppen. Tijdens dit proces voelt de huid warm, branderig en tintelend aan, dit gevoel neemt langzaam af. Na de behandeling volgt een bijpassende crème en zonbescherming.

Resultaat

Na de behandeling is de huid rood van kleur. Deze roodheid kan enkele uren tot dagen aanhouden. Daarnaast zal de huid strak aanvoelen en kan de huid (plaatselijk) donkerder verkleuren. Deze verkleuring kan ontstaan omdat de bovenste huidlaag loslaat. Enkele dagen na de peeling kan de huid licht gaan schilferen of vervellen. Dit duurt ongeveer een week.

De Easy Droxy peeling bestaat uit één behandeling afhankelijk van de huidconditie. Daarna kan desgewenst een onderhoudsbehandeling plaatsvinden. Deze peeling kan ook in de zomermaanden worden toegepast, mits de huid goed beschermd wordt tegen de zon met minimaal factor 30.

  Deel deze behandeling

  Veelgestelde vragen over Easy Droxy®

  Door de neutralisatie voelt de huid warm en branderig aan. Dit voelt even onaangenaam maar dit gevoel neemt langzaam af. Voor maximaal comfort tijdens de behandeling zorgt een waaier voor verkoeling.

  Ongeveer 30 tot 45 minuten.

  Er kan met één behandeling al een mooi resultaat bereikt worden, maar meerdere sessies geven soms een beter resultaat, afhankelijk van de indicatie en huidconditie. Elk jaar kan er een herhaling van de peeling plaatsvinden.

  De behandeling is geheel veilig, zolang je de adviezen en nazorg goed naleeft.

  Tijdens de behandeling krijg je een passend advies over de juiste verzorgingsproducten van de huidtherapeut. Om het herstel te bevorderen en irritatie te voorkomen, wordt aangeraden om deze producten te gebruiken.

  Ons advies is om de eerste 12 tot 24 uur na de behandeling geen make-up te gebruiken op de gepeelde huid. Hierdoor bestaat de kans op een ongewenste huidreactie.

  Tot vier weken na de peeling is de huid extra gevoelig voor zonlicht. Hierdoor is het van belang dat de huid goed beschermd wordt tegen de zon. Wij adviseren je om dagelijks (het liefst elke twee uur) de verkregen zonbescherming te gebruiken met SPF50.

  Na de behandeling kan de behandelde huid iets roder zijn. Er wordt een bijpassende crème en zonbescherming aangebracht.

  De behandeling komt niet voor de vergoeding in aanmerking.

  Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een e-mail.

  Tarieven

  Klik hier voor de Easy Droxy® tarieven

  Alle behandelingen

  Afspraakformulier:
  Easy Droxy®

  Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

  Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

  Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.